середу, 15 березня 2017 р.

19-річний воїн зі Шполи ліквідував снайпера ГРУ

В районі Авдіївської промзони в ніч на дев’яте березня наші армійці знешкодили ворожого снайпера. Виявилось, що він громадянин Росії, співробітник їхнього управління розвідки. Армійцю, який ліквідував снайпера, всього 19 років, він родом із містечка Шпола на Черкащині, повідомляє “ICTV”.
“Звір” досі не може оговтатися. Так само, як його побратим. Разом витягали тіло ворога, за кілька десятків метрів від терористів.
 – Крім документів, у нього був паспорт РФ, військовий квиток “ДНР” і була карточка ведення вогню снайпера. Шахтарі такі карточки не пишуть. Ми вже скільки воюємо, так досконало карточки не малюємо, як була намальована та карточка вогню, – коментує військовослужбовець ЗСУ “Хан”.Та історія зі снайпером набула несподіваного повороту.
 – Подзвонили щойно на телефон і питають: а вам російські снайпери не потрібні?А то ви така смілива, я вас на ФБ читаю. Давайте на линії фронту поспілкуємося. Я сказала: звісно, давайте. Побачимо один одного в приціл. Все можливо, – розповідає прес-офіцер 72 механізованої бригади Олена Мокренчук.
На Авдіївській промзоні бої не вщухають. Терористи хочуть стерти її з лиця землі. Все одно в Гаазі росіяни скажуть, що зброю і російські паспорти терористи знайшли у шахті.

Немає коментарів:

Дописати коментар