середу, 15 березня 2017 р.

У черкаських комунальників свято: їм уперше придбали нову техніку

Сьогодні черкаські комунальники нарешті отримали довгоочікувану техніку, яку було придбано за бюджетні кошти. Забирати їх у підприємства-постачальника та передавати «ЧЕЛУАШу» приїхав особисто міський голова Анатолій Бондаренко, адже це перша масштабна покупка на підтримку міських комунальних підприємств.
Всього придбали 9 тракторів. За результатами відкритих торгів за замовленням департаменту економіки ЧМР, було укладено 2 договори із підприємством-виробником із Миколаєва «Техноторг». Мова йде про 7 тракторів “Беларус 82.1” (вартістю 711,5 тис. грн за штуку) та 2 трактори “Беларус 320.4” (420 тисяч гривень за штуку). Всі моделі йдуть з відвалом та щіткою.
– Зробивши висновки з цьогорічної зими, коли жителі Черкас відчули незручності від неналежного прибирання снігу підрядником, ми вирішили придбати нову снігоочисну техніку для комунального підприємства і власними силами, без посередників прибирати місто від снігу. Дев’ять новеньких тракторів купили навесні, заздалегідь.  Але вони вже незабаром почнуть працювати на вулицях Черкас. Це фактично трактори-конструктори. Вони можуть і сміття прибирати, і сніг чистити, і в ремонті доріг брати участь, якщо на них встановити відповідне обладнання, – розповів про нову комунальну техніку міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
Ігор Сичов

Немає коментарів:

Дописати коментар