вівторок, 14 березня 2017 р.

"Это видео должен увидеть каждый!" - журналист Бутусов показал видео, как Россия расстреляла мирных жителей под Волновахой из "Градов"

СБУ, Армия Украины, Террористическая организация "ДНР" , АТО, Новости России, ГПУ, Новости Украины, Терроризм, Волноваха
В Інтернеті опубліковано резонансний 15-хвилинний фільм відомої студії "Вавилон 13", який викликав справжню істерику російської пропаганди. Опубліковане відео стосується подій зими 2015 року, коли на блокпосту під населеним пунктом Волновахою російські військові завдали залповий вогонь з "Градів". При цьому одна з ракет потрапила в маршрутний автобус, що знаходилися в цей момент на блокпосту. В результаті трагедії загинуло 12 українців. Відомий український журналіст Юрій Бутусов опублікував заклик на власній сторінці в соціальній мережі максимально поширити це відео, щоб показати плоди професійної роботи українських спецслужб, які змогли знайти вбивцю з Росії і назвати його ім'я.

Бутусов повідомляє, що завдяки злагодженій роботі СБУ був точно визначена людина, яка віддала злочинний наказ про вбивство мирних жителів на Донбасі. Ним став офіцер російської армії Анатолій Синельников.

 http://www.dialog.ua/news/113467_1489393632


Нагадаємо, раніше "Діалог.UA" повідомляв про те, що в 2015 році в Києві і інших містах України провели марші солідарності за загиблими під Волновахою. В СБУ заявляли, що теракт в Волновасі спланований главою "ДНР" Захарченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар