вівторок, 14 березня 2017 р.

ЗАЯВЛЕНИЕ ПРАВОГО СЕКТОРА: СИЛОВИКИ КОТОРЫЕ ПОДНЯЛИ ОРУЖИЕ ПРОТИВ ВЕТЕРАНОВ АТО БУДУТ УНИЧТОЖЕНЫ КАК ВРАГИ УКРАИНЫ!

Заява Правого Сектора: Силовики які підняли зброю проти ветеранів АТО будуть знищені як вороги України!


«Розгін редуту. Згідно з останньою інформацією по розгону блокади. Якщо силовий розгін підтверджується, це означає, що організатори розгону свідомо провокують силовий конфлікт в державі. Тобто силовики, які беруть у цьому участь, стають нарівні з Сепар і ворогами України. Вони будуть знищені. Після вивчення і підтвердження інформації представимо наше бачення, - заявив Глава Правого Сектора Андрія Стемпіцького.

Раніше Народний депутат України Єгор Соболєв заявив, що Порошенко і Аваков свідомо провокують збройне громадянське протистояння в Україні.

Нардеп С.Семенченко каже, що Порошенко на межі точки неповернення. Якщо розгін продовжиться йому кінець.

Раніше в мережі було опубліковано відео кривавого розгону Ветеранів війни за незалежність України:

Після кривавого штурму 3 ветеранів знаходяться у вкрай важкому стані з численними вогнепальними пораненнями.

Як відомо, КОРД і штурмові батальйони режиму Порошенко складаються з колишніх бойовиків «Беркут» і псів режиму Януковича:


В тему: Штаб торгової блокади на Донбасі повідомив про захоплення співробітниками СБУ «редуту» на залізничній станції «Кривий Торець» в селищі Щербинівка.

«Інформація про силове розгоні підтвердилася. Зараз редут на Кривому Торці захоплений силами т.зв. СБУ і т.зв. «Спецпідрозділом поліції Корд». Штаб вживає заходів для оборони інших редутів і звільнення незаконно заарештованих », - йдеться в повідомленні штабу в Facebook.

Інформацію про захоплення редуту підтвердив нардеп Володимир Парасюк.

«Сильно побили наших хлопців! Штурм тривав з застосуванням БТРів і вогнепальної зброї. Була заглушена мобільний зв'язок. Багато поранених », - написав Парасюк в Facebook, закликавши« підтягуватися »всіх, хто може.

Народний депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко заявив, що поліція почала затримання блокадників. Про це він заявив InfoResist, коментуючи ситуацію навколо редуту Кривий Торець.


«Підтвердилася інформація про те, що більше 10 чоловік незаконно затримані. Їх перевозять в Костянтинівське відділення Поліції », - говорить він.

Семенченко додав, що силовики почали обшукувати намети і після цього почалися перевірки зброї, активісти показали документи, незважаючи на це співробітник Служби безпеки заявив, що він вилучить зброю. «Але йому пояснили, що зброя нормально зберігається і це не законно».

Також він розповів, що пролунав постріл.

«Очевидці мені розповіли, що був один постріл, були включені бензопили, я так розумію, що так як там була велика кількість КОРДовцев з автоматичною зброєю, БТРом їх пов'язали», - каже Семенченко.

Нардеп Семенченко додав, що спікери поліції себе дискредитували заявами, про відсутність штурмів. Він додав, що частина редутів приведена в бойову готовність.

Народний депутат Ігор Луценко пише про 30 затриманих. Також він додав, що для розгону застосовувалися ТІТУШКИ, СБУ та НГУ.

Пізніше журналіст Ігор Громов заявив, що спецслужби вирушили на наступний редут - Бахмут.

Апдейт! Тільки що нашому виданню повідомили, що серед ветеранів АТО троє в критичному стані. Вони отримали численні вогнепальні поранення.

Немає коментарів:

Дописати коментар