понеділок, 13 березня 2017 р.

Почалося! Прийшов час Росії відповідати по-крупному. І вето в ООН вже не допоможе

Началось! Пришло время России отвечать по-крупному. И вето в ООН уже не поможет
Запам'ятайте цей день, тому що для України він немов перший запуск ракети в космос землянами, назавжди змінив хід історії.


Сьогодні, 6 березня 2017 року, в Міжнародному суді ООН в Гаазі розпочалося слухання по першому з позовів України, як незалежної держави, до Росії за звинуваченням її в міжнародному тероризмі, заохочення міжнародного тероризму, расизм і етнічних чистках.

Це реальний вододіл в літописі Європи, коли Україна нарешті вперше ОФІЦІЙНО І привселюдно привертає Кремль до відповіді за огидні злочини, які перш за історично не просто Кремлю сходили з рук, але і служили предметом національної гордості цілих поколінь росіян.

Ми вперше в історії залучаємо Росію за її злочини як незалежна держава.

Так, у нас накопичилося і накипіло багато. Але ми не можемо вестися на емоції, тому що суд бере до уваги і оцінює ТІЛЬКИ ФАКТИ.
Ми знайшли правильні рішення і виробили правильну стратегію, тому що Кремль три останні роки методично, і при цьому дуже поспішно виходив з підслідності основних міжнародних судів, в тому числі Гаазького трибуналу.

Вони знають, що їм світить кожному особисто, тому й поспішали врятувати свої шкури в першу чергу.

Але при цьому вони поставили країну в останню чергу, і не встигли її витягнути з-під відповідальності.

Справа слухається в Гаазі. Місті, що представляє Нідерланди, громадяни яких загинули від рук російських терористів в збитому малайзійському Боїнгу.

А ще в Нідерландах зберігаються кошти російського Резервного фонду і Фонду національного добробуту. ЦЕ ВСЕ РОСІЙСЬКІ ГРОШІ. УСЕ!

Якщо РФ відмовиться виконувати рішення суду ООН, їй не допоможе навіть вето в Радбезі. Рішення Суду ООН підлягають до безумовного виконання в будь-якій країні світу, і тим більше в Нідерландах.

Оскільки Україна вимагає компенсації збитку, нанесеного агресією Росії, в т.ч. підтримкою тероризму, при цьому не ставлячи під сумнів територіальну приналежність своїх Криму і Донбасу, то кошти згаданих фондів будуть заарештовані і конфісковані.

А також літаки і кораблі, газ і нафту в трубопроводах, майно і активи держкомпаній, цінні папери тощо.

І це лише початок. Це слухання лише по одному позову з багатьох.

А попереду ще Боїнг.

Скільки мотузочці не витися, все одно кінець настане. Прийшов час Росії відповідати по-крупному.

Немає коментарів:

Дописати коментар