понеділок, 13 березня 2017 р.

Непреднамеренно сбитый Боинг, непреднамеренно захваченный Крым и непреднамеренно оккупированный Донбасс


Представник РФ, захищаючи позицію Кремля в Міжнародному суді ООН, наполягає, що Україна не має підстав для звинувачень у суді, оскільки у російських солдатів використовували ракетний комплекс "Бук", не було наміру збивати цивільний літак!
Описати те, що влаштовує Росія в Міжнародному суді ООН, без належної дози цинізму просто неможливо.

Виявляється, те, що кадрові солдати РФ, що знаходяться на території України атакували Боїнг MH-17 - це прикра випадковість. У України, на думку представника РФ, немає ніяких підстав звинувачувати Росію в суді, оскільки немає доказів того, що при використанні ракетного комплексу "Бук", у російських солдатів був злий умисел збивати саме цивільний літак!
Ну не дивно! Як можна звинуватити випадкових убивць, які ненавмисно вбили 300 осіб?

Аналогічна ситуація склалася із звинуваченням у фінансуванні тероризму. Росіяни вважають, що фінансування бананових республік, забезпечення їх зброєю і боєприпасами не можуть свідчити про те, що спонсор "мав наміру або знав про теракт. Тобто повинні бути або наміри, або знання".

Запрошений російською стороною юрист Самуель Вордсворс, додав, що: "Має бути усвідомлення того, що" Бук "поставляється саме для атаки на цивільний літак. Але Україна стверджує лише, що він був поставлений з Росії, і нічого більше".

При цьому, на думку представника російської сторони нічого злочинного в тому, що бойовики мали намір збивати військові українські літаки - немає.

Але це тільки початок. Пояснення Рогачова того, як у бойовиків виявилися останні зразки російської зброї вбили наповал!

«Головне джерело зброї, який опинився у бойовиків - це запаси радянських часів, які були на території України».
«Велика частина цих запасів була залишена в шахтах Донбасу і виявилася у повстанців»!
«Крім того, велика частина була залишена тікала українською армією»!
При цьому Рогачов не став коментувати представлені українською стороною докази про використання бойовиками на Донбасі новітньої зброї, яке є на озброєнні тільки в російській армії.

Позиція Росії сиплеться на очах. Виправдати агресію їм буквально нічим. У той час як, доказової бази у України вистачить, щоб визнати Росію агресором. Правда ось тут залишається питання, як наша країна пояснить той факт, що війни немає?

Немає коментарів:

Дописати коментар