середу, 15 березня 2017 р.

Депутати від «Батьківщини»: У Раді стався переворот

                                 88783
Заступник керівника фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв вважає безпрецедентним допуск у сесійну залу парламенту військових.
Про це політик заявив, коментуючи ситуацію із закриттям ранкового засідання Ради.
«Це заборонено робити без відповідного рішення ВРУ», –  сказав він.
За словами Сергія Соболєва, віце-спікер закрила сьогодні засідання парламенту через те, що невідомі люди зайшли у сесійну залу без відповідного рішення парламенту.
Зі свого боку, народний депутат від «Батьківщини» Олександра Кужель заявила, що те, що сьогодні сталося в парламенті – це переворот.
«Вони – «Народний фронт», БПП і Радикальна фракція Ляшка – завели у зал Нацгвардію. І я дякую віце-спікеру Оксані Сироїд, яка миттєво закрила засідання парламенту, щоб не перетворювати Верховну Раду на виставу. Це просто переворот!» – наголосила політик.
З цього ж приводу народний депутат від «Батьківщии» Вадим Івченко заявив: сьогоднішня ситуація з роботою Верховної Ради – це приклад безвідповідальності коаліції перед виборцями та народом України.
Як відомо, сьогодні віце-спікер парламенту Оксана Сироїд закрила ранкове засідання Ради після вимоги депутатів трьох фракцій дати слово правоохоронцям, що брали участь в інциденті з народним депутатом 14 березня у Слов’янську.

Немає коментарів:

Дописати коментар