неділю, 12 березня 2017 р.

Україна повстає! Цілі міста виходять підтримати блокаду торгівлі на крові українців

Про це повідомляється на сторінці Штабу блокади торгівлі на крові українців.
За словами ветеранів АТО, все більше і більше цілих міст активно почали підтримувати блокаду торгівлі на крові української нації.
Намедни на акцію вийшли жителі Кривого Рогу:
«Ветеранів ТА патріоти КРИВОГО РОГУ ПІДТРІМАЛІ БЛОКАДУ» - коротко і скромно прокоментували ветерани АТО:
 
 
 
 

За інформацією місцевих ЗМІ на акцію підтримки блокади торгівлі на крові української нації вийшли близько тисячі місцевих жителів. Серед них були помічені безліч ветеранів АТО, письменників, підприємців і політиків місцевого рівня.
Як повідомлялося сьогодні, аналогічна акція пройшла на Донбасі! Донбас проти торгівлі на крові української нації і жителі Донбасу добре розуміють, що поки йде торгівля з терористами і російськими найманцями - війна не закінчиться.
На акцію в Краматорську вийшло близько 500 чоловік (для Краматорська це дуже багато):

Аналогічні акції протягом місяця пройшли в багатьох містах і селищах України.

Дотримуючись інформації ветеранів АТО, блокаду офіційно підтримали десятки міських рад по всій країні.

Одні з останніх це Львівська та Івано-Франківська обласні ради (!!!).

Блокаду підтримують абсолютна більшість жителів Закарпатської області, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Волинській, Чернівецькій, Черкаській, Київській, Запорізькій, Одеській, Полтавській, Сумській, Чернігівській областей, частина Луганської, частина Донецької областей і навіть кримські татари!

Українці розуміють, що поки терористам в ЛДНР заливають мільярди доларів щомісяця, війна не закінчиться і цей кошмар буде тривати вічно.

За оцінками блокадників, припинення фінансування Ахметова, Порошенка і терористів ЛДНР підтримує 85% українців і цей відсоток постійно зростає!

Ветерани АТО закликають українців бути більш активними! Допомагати в інформаційному плані ... Бо тільки ми можемо зупинити війну на якій наживаються українські олігархи, ФСБ Росії і офіційно визнані у всьому світі терористичні організації ЛДНР (не плутати з жителями Донбасу які не взяли в руки зброю і не перейшли на бік російських найманців і вбивць) .

«Україна переможе і олігархат, і терористів ЛДНР, і Росію. Нація об'єднуйся! Ми сила! »- Закликають ветерани війни за Незалежність України.

Немає коментарів:

Дописати коментар