понеділок, 13 березня 2017 р.

ROBOfirst – більше ніж роботи

Світлина від Валерія Данилевського.  Світлина від Валерія Данилевського.  Світлина від Валерія Данилевського.  Світлина від Валерія Данилевського.Світлина від Валерія Данилевського.Світлина від Валерія Данилевського.
З перемогою на фестивалі «ROBOfirst – більше ніж роботи» повернулися юні робототехніки Черкащини
11-12 березня 2017 року в м. Києві в Українському домі відбувся фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи».
У рамках фестивалю проведено два конкурси з науки та робототехніки – Всеукраїнський чемпіонат FIRST LEGO League (для дітей 9-16 років) та Всеукраїнський фестиваль FIRST LEGO League Junior (для дітей 6-10 років).
На відвідувачів фестивалю чекали LEGO-майстер-класи з робототехніки, архітектури, математики та географії. Всі бажаючі мали нагоду зіграти у робофутбол, робоперегони та покерувати роботом-захоплювачем.
12 березня, після виконання усіх конкурсних завдань в концертному залі Українського дому відбулася урочиста церемонія нагородження переможців.
У змаганнях Junior FLL команди всіх навчальних закладів області відзначені цінними призами за неоціненний вклад у розвиток ідеї «Пліч-о-пліч з тваринами».
Змагання FLL, у яких взяли участь 53 команди з усієї України, принесли ряд здобутків нашим командам. Нагороду «Шляхетний професіоналізм» отримала команда «Side by side» Сигнаївського НВК "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Шполянської районної ради. Перемогу в номінації «Найвищий бал в Грі роботів» святкували команди відразу дві команди з Черкащини - «Kiborgs.UA» Черкаської гімназії №9 імені О. М. Луценка Черкаської міської ради та «ZOLOWIZARDS» Золотоніської гімназії імені С.Д. Скляренка Золотоніської міської ради.
Чемпіонами FLL стали команди «Kiborgs.UA» Черкаської гімназії №9 імені О. М. Луценка та «ZOLOWIZARDS» Золотоніської гімназії імені С. Д. Скляренка. 
 Також особливою подякою відзначено суддів області, які взяли участь у Всеукраїнському турнірі FLL, а саме: Вадима Шкарбана, Світлану Прохоренкову та Оксану Животову.
Вітаю наших юних робототехніків, бажаю подальших перемог, адже за вами майбутнє!
                                                               Валерій Данилевський

Немає коментарів:

Дописати коментар