пʼятницю, 9 травня 2014 р.

Черкасці показали чи мав рацію Путін.

  Пам'ятаєте, як Путін, під час перебування головою російського уряду, стверджував, що без України росіяни "все одно перемогли б, тому що ми країна переможців"?
   Я не буду говорити про всю Україну в роки ІІ світової війни. Скажу лише про мешканців Черкащини: 
більш як 168 тисяч черкащан так і не повернулися з війни додому… І це - загиблі учасники війни лише  5%  частини України.
  
   Звісно, коли вже територія Росії була звільнена від нацистів і питання стояло про звільнення Української території СССР, а конкретніш - форсування Дніпра,  такий на нашу думку сумнівний стратег і тактик Червоної армії, як Г. Жуков, дозволив собі таку фразу: "Чєм больше ми утопім хахлов, тєм мєньше потом іх отправлять в Сібірь". І насправді, чого їх жаліти? Росія вже звільнена від німців, а Україну якось, використовуючи тисячі й тисячі жертв, завалимо хахляцкімі трупами й заграбастаємо собі надалі...
    Тож, використовуючи стратегічний досвід вєлікава полководца Жукова, Путін і собі дозволив такий  мерзотний месідж до свого рабського народу.
   Ще хочу додати: дивився днями ПутінТВ і з дивом дізнався, що в Україні нинішня бандерівська влада заборонила святкування Дня Перемоги 9 травня. Знаючи, що наша місцева влада вже проанонсувала план святкових заходів у Черкасах - вшанування ветеранів, святкова хода, велопробіг, декілька концертів в різних частинах міста, святкові столи з кашею та фронтовими 100 грамами (хоча, як по мені, то в такі дні краще обходитися без пісень-танців, хоча не проти поминальних 50-ти грамів)  - подумав, от неслухняна черкаська влада: їй забороняють, а вона проводить! Під вечір же по українських телеканалах побачив, що уся вільна від сепаратизму Україна святкувала це свято. А от вірні рашисти у цей день не дали людям гідно вшанувати полеглих у тій клятій війні. А ще й додали родинам Сходу приводів для жалоби - вони продовжували вбивати. Вбили навіть православного священника на одному з блок-постів у Костянтинівці.
    А сьогодні черкащани довели, що й насправді Путін - ху*ло.
    Ось так довели:

























 Хоча, як кажуть наші закляті друзі: "В сємь'є нє бєз урода"...














А! Ще бачив двох з колорадськими стрічками. Але ніхто їх не чіпав...
  Отже, ла-ла-ла, ла-ла... Решта тексту вам знайома.

2 коментарі:

  1. Всі зафіксовані на світлинах черкасці, є виродками, шакалами, поганню і лайном. Порядні українці в часі Другої Світової служили в поліції, в СС, в шуцманшафтбатальйонах, на крайній випадок в УПА. Савєти для України були окупантами. Вони лише грабували, руйнували, вбивали, гвалтували, нищили... За що їм шакалам блювотним нині шана? За те що жерли американські консерви, жлуктили спирт перед аттакою або обкурювались канабісом й виконували накази Жукова, Сталіна, Берії, Ватутіна й іншох слуг лукавого?
    Черкащанам є ким гордитись. Наш земляк Григорій Васюра був учасником очищення теренів Білорусі від савєцьких паразитів. Хатинь ми знищили. І кацапам які понаїжжали в Україну, та й тим які сьогодні топтали асвальт біля меморіального скотомогильника, про це варто не забувати. Зло не пробачається

    ВідповістиВидалити
  2. Хвора людина, можливо провокатор.

    ВідповістиВидалити