четвер, 20 грудня 2012 р.

Як українські націоналісти знищили Україну



Коли комуністи кричать про те, що українські націоналісти – гірші за всіх на цій планеті, то я з ними повністю погоджуюсь. Погодьтесь, адже через націоналістів всі проблеми в нашій історії. Це українські націоналісти розігнали Установчі Збори в 1918 році. Це українські націоналісти організували Голодомор в Україні в 1932-1933 роках, а за рахунок відібраного у селян зерна побудували за американськими зразками заводи. Це українські націоналісти створили свій сумнозвісний «жовто-блакитний» ЧК та НКВД та влаштували «Великий Жовто-блакитний терор 1937 року». Це прокляті нацики-хохли відправляли невинних людей в табори, а потім використовували їхню дармову силу. Це жовто-блакитні командири розв’язали Зимову Війну з мирною Фінляндією, за що Націоналістичний Союз був виключений з Ліги Націй. Це бездарні командири Жовто-блакитної Армії поклали 25 мільйонів людей у Другій Світовій Війні. Це прокляті нацики довели країну до того, що маючи найкращі ракети, прості громадяни «діставали» туалетний папір. Це колишні члени Націоналістичної Партії Націоналістичного Союзу масово здавали свої жовто-блакитні партійні квитки, а потім викупали за безцінь заводи та фабрики. Але проклятим фашикам цього було мало і вони влаштували криваві бандитські розбірки, розікрали державну казну, відправили гроші в офшори та вкинули мільярди в футбольні клуби. А розвалена економіка, влаштована нациками-економістами Бандерою та Шухевичем? А знищена освіта руками націоналіста Табачника?
Коли це вже закінчиться, люди добрі? У нас є справжні сили з незаплямованою репутацією. Компартія, наприклад. Подивіться, вони ж криштально чисті перед народом та перед власною совістю! Компартія не була жодного разу в парламенті за ці 20 років. І тільки зараз пройшла у Раду. Саме Компартія вимагає аби прокляті націоналюги голосували особисто і саме вона виганяє «тушок». Чим не патріоти?
Тому, друзі мої, вимагайте повної заборони націоналістичної ідеології! На руках проклятих українських націоналістів 25 мільйонів душ, загиблих у Громадянську війну, 6 мільйонів замучених голодом, мільйон загиблих під час «Жовто-блакитного» терору та 26 мільйонів – у Другу Світову. Через них Союз Націоналістичних Республік був лідером по кількості абортів! Прокляті бандерівці! Всю владу треба віддати комуністам! КОМ-ПАР-ТІЯ! КОМ-ПАР-ТІЯ!
Га? Ви кажете, що комуністи і так 90 років веселяться при владі? Тобто все те, що я тут писав – на руках червоних?... А ви знаєте… Ви праві. Українські націоналісти боролися з «комуністичним раєм» весь час його існування. В Громадянську війну… В 20-30-ті роки… Під час Другої Світової… За часів «застою»… Українські націоналісти піднімали бунт в Кенгірі. Сиділи в совєцьких тюрмах та таборах. Помирали у Воркуті, на Соловках. Українських націоналістів радянські спецслужби вбивали закордоном. Для чого? А для того, щоб спокійненько створити диктатуру латиноамериканського та африканського зразка тут, у Східній Європі. В НАШІЙ З ВАМИ УКРАЇНІ…

Немає коментарів:

Дописати коментар