понеділок, 28 вересня 2015 р.

Українці Португалії звернулися до Печерського суду по справі Ю.Сиротюка

Сьогодні вранці я отримав електронною поштою таке повідомлення:


                         Голові Печерського районного суду м. Києва.
Рада Спілки українців у Португалії
Rua Felix Correia N1, 2-esq, 1500-271
Lisboa, Portugal
Шановний пане Головуючий!
Спілка українців, як найбільша організація українських мігрантів у Португалії, що складається в основному з громадян України, стурбована останніми подіями, що відбуваються в Україні, а саме: з трагедією під Верховною Радою, 31 серпня 2015 року.
Важаємо, що якість реформ за які ми всі боролися під час Майдану в першу чергу можна оцінити, через роботу судової гілки влади.
Тому, ми з великою увагою спостерігаємо за судовими процесами пов’язаними з політичними подіями в Україні і стараємося інформувати про це суспільства в яких ми проживаємо для того, щоб довести до міжнародної спільноти позицію, що Україна якісно змінилася після Революції Гідності, до перемоги якої ми також приклали немало зусиль.
Поряд з цим, у даному випадку, стосовно депутата ВР минулого скликання – Юрія Сиротюка, просимо Вас врахувати у прийнятті рішення по його справі, що ми дуже добре знаємо його державнобудівну діяльність, як депутата, яку оцінюємо на високому рівні. Юрій Сиротюк відвідував українські громади в Португалії, проводив численні зустрічі, і найголовніше, насправді вирішував як індивідуальні, так загальні проблеми українських трудових мігрантів у Португалії. Ми його бачимо як врівноваженого та послідовного політика, що живе Україною.
Маємо надію, що такі молоді і патріотичні політики як Юрій Сиротюк приведуть нашу Батьківщину до правової, спреведливої і демократичної держави.
З повагою,
Голова Ради Спілки Українців у Португалії, Павло Садоха.



Немає коментарів:

Дописати коментар