пʼятницю, 9 березня 2012 р.

Янукович випробує вертолітний майданчик в Пекарях

Сьогодні Янукович випробує вертолітний майданчик у Пекарях, поблизу Чернечої гори, оскільки має намір взяти участь в урочистих заходах з нагоди дня народження Тараса Шевченка.

На разі, дорога від Пекарів до Чернечої гори повністю перекрита правоохоронцями, на площі під горою вирує ярмарок народних майстрів, оточений шеренгами прапороносців. Одначе жодного прапора Партії регіонів поки що не видно.
«Може, до самого приїзду Президента вони і вистрибнуть з окопів, але поки що не бачимо», — жартують представники опозиційних партій, які також підтягнулись до могили Кобзаря.
Всього  на Віктора Януковича очікує близько тисячі людей, централізовано звезених з усієї області, тож на автостоянці повно службового транспорту та шкільних автобусів. Подивитись на Президента у вихідний день «виявили бажання» в основному вчителі, лікарі, працівники бюджетної сфери, чиновники та учні шкіл.
В програмі візиту Януковича покладання квітів до могили Шевченка, вручення Шевченківської премії та відвідання комплексу «Авто-ріка». Після цього Президент на гелікоптері повернеться назад до столиці.
Тетяна Воронцова, http://progolovne.ck.ua/archives/3326

Немає коментарів:

Дописати коментар