неділю, 19 серпня 2012 р.

Наші бджоли проти регіонального меду!


Задаюсь собі запитанням: ну кого ще не допекла нинішня влада? Хто ще не відчув на собі "хвальоного пакращєння"? Кого влаштовує "стабільна стабільність"? Звичайно, окрім Таї Повалій...
     Ось що повідомляє  http://polittech.org:
  
            Партія регіонів захотіла попіаритись на фестивалі без відома учасників.  Молодіжний фестиваль в Черкасах виявився на межі зриву через те, що  музиканти не хочуть виступати під прапорами Партії регіонів. Фестиваль «Extreme.Music.LIVE» повинен був відбутися 18-19 серпня в Черкасах. Проте дізнавшись, що концерт відбудеться за підтримки Черкаської міської організації Партії регіонів, групи одна за одною відмовляються виступати.
      Однією з перших, хто відмовився брати участь у фестивалі, став черкаський гурт «Ефект метелика». «Нашій команді запропонували взяти участь у фестивалі, не вказуючи, хто буде організатором. Проте коли ми довідались, хто фінансуватиме концерт, одноголосно вирішили відмовилися від «легких грошей», адже совість важливіша», – розповів виданню «Прочерк» гітарист групи «Ефект метелика» Костянтин Доброцкий.
      Також він повідомив, що їх група розцінює цей фестиваль як передвиборчу агітацію.  Далі відмовилася брати участь у фестивалі ще одна група – «Яntar City». «Ми нікого не підтримуємо і не підтримуватимемо, в агітаціях участі не беремо», – повідомив менеджер групи «Яntar City» Олександр Романяк.  Відмовився виступати на фестивалі із-за його агітаційної спрямованості і Валентин Стрикало зі своєю групою.
    Організатори фестивалю в соцмережах відзначили, що «за підтримки Партії регіонів» означає, що фестиваль відвідають губернатор Сергій Тулуб і секретар міськради Віктор Горкун, проте гасел регіоналів ніде висіти не буде.  Також брати участь фестивалі вже відмовилися групи «Good fellas» і «4films».
        Групи просять прибрати себе з афіш, проте організатори фестивалю доки до їх слів не прислухаються.
                                                                 *  *  *
Сусідка, коли дізналась, що Таїсія Повалій є другим номером у списку ПР, то на гроші, які відкладала на її концерт, придбала кота. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар