понеділок, 20 серпня 2012 р.

За користування будівлею Храму Покрови УАПЦ в Черкасах влада вимагає 3 200 грн. на місяць. Інакше виселять. А у цей час...

Митрополит Софроній благословив Віктора Коржа на служіння людям, добрі справи та передвиборчу кампанію


Іллюстрація до новини "Митрополіт Софроній благословив Віктора Коржа на служіння людям, добрі справи та передвиборчу кампанію, побажавши йому сили та мудрості у всіх справах"
Митрополит Софроній благословив Віктора Коржа на служіння людям, добрі справи та передвиборчу кампанію, побажавши йому сили та мудрості у всіх справах
Фото: Лариси ПРОКОПЕНКО
Кандидат в народні депутати України Віктор Корж разом з черкащанами взяв участь у богослужінні з нагоди великого християнського свята – Медового Спасу, що в церковному календарі називається днем семи мучеників Маккавеїв. Віктор Корж привітав всіх прихожан зі святом та побажав всім миру, злагоди та добра. Окремо відбулась зустріч Віктора Коржа з Митрополитом Черкаським та Канівським Софронієм, в ході якої обговорювались актуальні питання духовного виховання населення, як основи морального відродження українського суспільства. В ході зустрічі Митрополіт Софроній благословив Віктора Коржа на служіння людям, добрі справи та передвиборчу кампанію, побажавши йому сили та мудрості у всіх справах.
"Я люблю тих, хто любить Україну. Своєї позиції не приховую ні від кого. Слава Богу, 20 років уже стоїть незалежна Україна. Значить має бути й українська незалежна церква. Нічого злого в цьому немає і вішати ярлик націоналістів ні на кого не треба. Любити свою землю повинен кожен, і Бог йому допоможе", – сказав митрополит Софроній.
                                                                                               Джерело: прес-центр.
                                                                        ***
Особисто у мене виникло відразу декілька запитань. Ставити їх не буду. Роблю лише висновок. Ось який:
   Піп московської церкви "благословив" регіонала на добрі для Москви справи. Додати нічого...
Уря-я-я-я!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар