четвер, 25 липня 2013 р.

Одіозний Береза не ходить на роботу і не формує в школах загони «тулубюгенду». Поки що...

Тетяна Воронцова для сайту "Дзвін"

DSC_0010
Солдат спить, а служба йде, – таким відомим афоризмом можна охарактеризувати «невтомну» працю сумновідомого в Черкасах Вадима Берези, що три тижні тому був переведений на роботу в департамент освіти Черкаської ОДА. Працівники освітнього управління кажуть, що його робоче місце стоїть порожнім, хоч в зарплатних табелях йому сумлінно проставляють відпрацьовані «трудодні».
Напевне, пану Березі ніколи займатись муторними освітніми проблемами, бо він зайнятий власною, більш резонансною – заминанням скандального ДТП.
Нагадаємо, що 2 червня цього року на той час керівник соціально-політичного департаменту ОДА Вадим Береза на пішохідному переході на перехресті вулиць Оборонної та Смілянської у Черкасах на смерть збив молоду жінку і втік з місця пригоди. ДАІшники наздогнали джип Берези аж на вулиці Чорновола, і очевидці стверджували, що водій був п’яний. Сам Вадим Береза від будь-яких коментарів відмовлявся, а голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб заявив, що перед законом всі рівні.
Утім, замість того, щоб звільнити з роботи чиновника із заплямованою репутацією, Тулуб перевів його в інший департамент і тепер закриває очі на його хронічні прогули. Мабуть, Вадим Береза настільки незамінний кадр, що його плекають аж надто трепетно.
У черкащан стосовно такого бережного ставлення до Вадима Берези склалось своє враження, бо він був незмінною ключовою особою в організації провокацій під час знесення мирного мовного майдану на Соборній площі у Черкасах 6 квітня минулого року, засвітився із молодиками у «бийжидівських» футболках на опозиційній акції цьогоріч у квітні. У всіх випадках, коли на сцені з’являвся Береза із бригадою, активісти опозиції потрапляли до лікарні з поламаними кістками.
Словом, для нинішньої тоталітарної хунти в країні Береза справді цінний кадр, бо, як кажуть, допомагає координувати дії відвертих бандюків із типу правоохоронцями. От тільки влада ще не готова відкрито ставити його в приклад молоді, тому лише перевела на роботу в освітню сферу, не вимагаючи їздити по школах і формувати молоду зміну в загони «тулубюгенду». Поки що…

Немає коментарів:

Дописати коментар