понеділок, 29 липня 2013 р.

Про вражу щуку, втоплену у річці.







Сьогодні нарешті ми маємо офіційне підтвердження відправки у відставку керівника Черкаського УМВС генерала Дернового.
Хоча, на сайті МВС України і УМВС в Черкаській області все ще значиться ця одіозна особа як керівник, але вже достовірно відомо, що його з посади звільнено. Залишається лише точно дізнатися трактування цього звільнення: в зв'язку з виходом на пенсію, що є відвертим лицемірством, чи за допущені злочинні дії під час парламентських виборів 2012 року та бездіяльність у слідстві по факту прояву антисемітизму під час мітингу опозиції 6-го квітня 2013 року, що є неможливим прининішній владі в Україні. Ми вже не говоритимемо про злочини, скоєні міліцією Черкаської області під час парламентських виборів 2012 року на ОВК 194-го та 197 округів.
    Так чи інакше, ми маємо неоспірний факт - Дернового звільнено з посади. До речі, Опозиційна рада Черкащини, протягом не одного року своєї діяльності, постійно у своїх вимогах мала однією з головних наступну: відставка начальника УМВС України в Черкаській області генерала Дернового, який заплямував свій мундир ще в Мукачевому і, будучи не покараним за один злочин, продовжує антиконституційну, злочинну діяльність вже керуючи міліцією на Черкащині.
    Та ось, несподівано, до мене доходить така  інформація, про яку не то що не вірити неможливо, а просто не хочеться навіть уявити собі: поінформовані особи, працівники УМВС Черкащини повідомили, буцімто Дерновому вже підготували місце начальника служби безпеки ПАО "Азот", власником якого є Д.Фірташ, а почесним гендиректором є "нєбєзісвєстная" пані банкірша В.Жуковська, яка програла останні паламентські вибори опозиціонерові Миколі Булатецькому з різницею в понад 12 000 голосів. Хоча, маючи таку впевнену перевагу, Булатецький Народним депутатом не став, а округ, де була ця боротьба, оголошено "проблемним". В чому, питається, проблема?.. Як відомо, фальсифікувати вибори Жуковській допомагав саме генерал Дерновий.
      І що тепер? Нам, для прикладу, відоме так зване формування "тулубюгенд" - бойові формування Партії регіонів, на дії яких під час мирних зібрань опозиції черкаська міліція дивилась крізь пальці.
Тепер можна очікувати участь у майбутніх виборах на "проблемному" 194-му окрузі "альтернативних мітингів" "Фрташюгенду"? Навчати таких "югендів", на жаль, є кому. Допоки маємо таку владу, як сьогодні, доти матимемо подібних генералів та виконавців "геніальних креативних ініціатив" - усіляких послідовників знайомих нам з історії  -югендів. 
"Тулубюгенд" у всій своїй красі.
"Тулубюгенд" на сторожі антиукраїнської влади.

Немає коментарів:

Дописати коментар