середу, 15 жовтня 2014 р.

Чи має медіа чарівну силу впливу?

Дзвінок від знайомого зі Сміли: терміново потрібна допомога інвалідам Смілянщини.
  А справа в тім, що сьогодні о 15:00 має відбутися сесія депутатів сільської ради с.Костянтинівка Смілянського району, на якій повинно розглядатися питання, яке стосується  організації інвалідів "Коло друзів".  Ця організація має у с.Костянтинівка в оренді будинок для потреб інвалідів, в якому частково зроблений ремонт. Вони отримали грант на суму 275 тис грн для продовження ремонту, але якщо кошти не будуть використані, гроші треба буде повернути.
  Саме с
ьогодні від рішення депутатів сільради буде залежати, чи дадуть вони дозвіл на продовження ремонту, чи ні.
 
Відома також причина конфлікту: Син впливового, колишнього регіонала п.Лисенка, збив мотоциклом одного з інвалідів "Кола друзів" біля їхнього будинку. Справу "зам'яли".
 
Тепер ці "впливові люди" намагаються вигнати інвалідів, тиснучи на депутатів сільської ради.
  Г
олова Смілянської РДА Тимофієв Сергій Петрович на стороні інвалідів. Він повідомив, що  спробує приїхати на їхню сесію, але він не має прямого впливу на самих депутатів.
  І от, у зв'язку з викладеним, колеги просять допомоги від представників ЗМІ.
  Звичайно, на жаль, це все треба було робити раніш, але, разом з тим... Як на мене, то не завадило б декілька телефонних дзвінків до сільського голови з повідомленнями про те, що дана інформація, ці події дуже зацікавили відповідні засоби інформації і тепер журналісти беруться за журналістські розслідування з цього питання. Адже у тій же Смілянщині є свіженький приклад такого:
   Великого розголосу в Україні й за її межами набув факт появи на Смілянщині (с. Пастирське) "сатанинської церкви". Так от,
коли у Пастирському депутати хотіли голосувати за виділення землі під ту "церкву Сатани", після того як голові сільради почали журналісти дзвонити, ті навіть питання у порядок денний не поставили. Тобто, є сподівання, що й на цей раз сила медіа спрацює.
   Тож, зв'язався я з декількома представниками Черкаських ЗМІ, пояснив ситуацію і друзі-журналісти відповіли, що залюбки візьмуться за допомогу смілянським інвалідам.
  І, гадаю, зовсім невдовзі ми переконаємось, що сила медіа насправді має чарівну силу.  


Немає коментарів:

Дописати коментар