четвер, 30 жовтня 2014 р.

Люстровано попихача хамської влади.

  У Черкаській міліції ще з 2002 року, тобто від кучмівських часів, займав ряд керівних посад такий собі Іван Корсун. А до початку березня цього року він був заступником начальника УМВС України в Черкаській області. Звідси у березні його було призначено начальником УМВС України в Полтавській області.
    Зазначу, що тоді я вже був членом Громадського люстраційного комітету Черкащини. І цього ж часу (початок березня) до мене зателефонували з Полтавського люстраційного комітету з проханням проінформувати, що ж це за фрукт такий - Іван Корсун.
   Я повідомив колег про те, що знав сам і порадив, до кого їм ще можна звернутися, аби почерпнути решту інформації, яка б могла у більш повній мірі охарактеризувати цього "кривоохоронця".
    Протягом минулого року черкаські журналісти мали численні питання до Івана Корсуна з приводу молодиків спортивної зовнішності, які були присутні на кожній акції на боці Партії регіонів.
Іван Корсун переконував, що не знає, що то за молодики по мітингах ходять. Навіть дякував журналістам за підказки та фотографії, на яких фігурують найманці від влади. Казав, що проведуть перевірку та виявлять причетність молодиків до правопорушень. "Це можуть бути хлопці з групи підтримки якоїсь партії. Якої — я не знаю".
Такі пояснення одного з керівників управління міліції, які завжди знають, хто, де, що робить і чим дихає, журналісти сприймали просто як насмішку.
  Повідомили ми полтавських колег про те, що саме Корсун керував «тітушками» та «Беркутом» 22 березня 2013 року, коли журналістів, а також народних та обласних депутатів від опозиції не пускали на сесію Черкаської обласної ради. Депутат Олександр Сінгаєвський упізнав у полковнику того, хто зламав на мітингу йому пальця.
   А нині стало відомо, що "нєудобопомінаємого" І.Корсуна звільнено з посади відповідно до вимог Закону "Про очищення влади". Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.   



22 березня 2013 р. На фото видно, як полковник міліції Іван Корсун не пускає журналістів і депутатів на сесію













Полтавці не в захваті від призначення Корсуна


Ну що ж, будемо сподіватись, що на цьому кар'єра Корсуна, як міліціонера, дійшла свого фінішу.  Що, звичайно, не заперечить продовження його трудової діяльності, як сторожа, кочегара, сантехніка тощо. Хоча...



1 коментар: