понеділок, 31 серпня 2015 р.

У продовження теми про Черкаський "Правий сектор"

Як розповіла речниця НВР «Правий сектор» Наталія Вернидуб, новим керівництвом було проведено внутрішнє розслідування, за результатами якого були виявлені факти злочинної діяльності попередників. Так, у заяві фігурують звинувачення колишніх членів ПС Андрія Череваня, Олександра Горового, Леоніда Зелененка та Валерія Холоденка у “зраді інтересів організації”; “вимаганні грошей від підприємців”; “розкраданні волонтерської допомоги”, “привласненні автотранспорту (джип «Гранд Черокі») та ін.
   Повідомивши тут про ситуацію, що склалася у "Правому секторі" на Черкащині, я зв'язався телефоном із Леонідом Зелененком. Леонід повідомив, що вже є їхній кометар до такої інформації, який опубліковану на сайті "Про головне". Ось він:
Нагадаємо, що про вихід з “Правого сектора” Череваня та ін. вже неодноразово заявляли нові представники організації. Тому чергове скликання прес-конференції з цієї теми більше схоже на бажання ще раз про себе заявити.
Як повідомили на прес-конференції, новим очільником осередку “Правого сектора” на Черкащині став Андрій Гоца, якого командирували керувати ПС із Закарпаття.
Також на прес-конференції було повідомлено, що “Правий сектор” переформатувався у національно-визвольний рух.

На фото Леонід Зеленко.
Звинувачення у “злочинній діяльності”  відкидає Леонід Зелененко, прізвище якого фігурує у заяві “Правого сектора”.
— Звинувачення у розкраданні гуманітарної допомоги — це наклеп, — розповів у коментарі “Про головне” Леонід. —  Жодних конкретних фактів цими людьми не наведено та не задокументовано. Той джип, про який йде мова, Валерій Холоденко придбав за власні кошти. І те, що вони пишуть у заяві, що цей джип  “був переданий для потреб ДУК”, то хай конкретизують, ким переданий, коли й кому? Жодне зі звинувачень у тому, що попереднє керівництво “Правого сектора” привласнило волонтерську допомогу, не є правдою, — каже Зелененко.
Леонід Зелененко також розповів, що він продовжує очолювати обласний осередок “УНА-УНСО”, тому вбачає причину таких заяв у бажанні дискредитувати представників націоналістичної сили, яка вже багато років діє на Черкащині.  

Немає коментарів:

Дописати коментар