вівторок, 7 лютого 2012 р.

З В Е Р Н Е Н Н Я громадських організацій Черкащини


                                                       

            Шановні співвітчизники!
 Громадські організації, що увійшли до  Ради опозиційних сил Черкащини вважають за необхідне закликати вас підтримати ідею про об’єднання усіх опозиційних політичних партій в єдиний виборчий список. Пропозиція здійснити такий важливий і рішучий крок була озвучена на одному з чергових засідань Ради опозиційних сил Черкащини. А нещодавно лідер ВО «Батьківщина» Ю.Тимошенко, знаходячись за гратами, у своєму зверненні закликала керівників опозиційних партій до створення єдиного списку. Ця ідея вже набула поширення в суспільстві.
     Узгоджені дії, спільні публічні акції вже показали, що лише об’єднавшись опозиційні сили можуть ефективно протистояти нинішній владі. Об’єднання опозиції в єдиний список – це перш за все вимога наших громадян, адже на даному етапі в Україні фактично залишились дві партії – регіонали на чолі з Президентом Януковичем, які своєю антинародною політикою об’єднали проти себе іншу партію – усі верстви населення, політичні та громадські рухи.
   Ми вважаємо, що реально перемогти цю владу можливо лише обднавшись в єдиний партійний список на основі нейтральної партії та в єдиний список по висуненню кандидатів на мажоритарних округах. В цьому випадку існує реальна можливість виграти вибори з великою перевагою. У цій складній ситуації опозиційні сили можуть знайти консенсус без дрібязкової боротьби за пропорції і привілеї у списках та продемонструвати любов до України, а не до себе. Сьогодні необхідно вийти за межі партійних суперечок для відновлення конституційного ладу, та демократії.
   Рада громадських організацій при Раді опозиційних сил Черкащини закликає усіх свідомих громадян України підтримати наше звернення! Перемога можлива лише в реальному обєднанні опозиції проти існуючої влади!

Звернення озвучене на прес-конференції Ради опозиційних сил Черкащини 6 лютого 2012 року.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар