пʼятницю, 24 лютого 2012 р.

У доктора Хауса вдома з'явився портрет нашого земляка



20 лютого 2012 року на американському телеканалі Fox вийшла 13 серія "Хазяїн в домі" 8 сезону популярного телесеріалу "Доктор Хаус". Поміж іншого, у цій серії у помешканні Ґреґорі Хауса з'являється портрет Тараса Шевченка. Згідно сюжету, Хаус одружився із українкою Домінікою Петровою, щоб допомогти їй отримати "ґрін карту", а з нею і право на проживання та роботу в США, - повідомляє Zaxid.net із посиланням на myReport.
Домініка походить з Кременчука. В неї є брат і три дядька – Микола, Федір і Володимир. Також у Домініки є шкільні друзі Василь та Оксана, але з Оксаною вона не спілкується, бо та цілувалась з Павлом, який подобався Домініці.
У цій серії виявляється, що Іміграційна служба США буде перевіряти шлюб Хауса та Петрової, тож вони готуються, щоб не завалити перевірку.
Зокрема, Хаус вішає вдома портрет Тараса Шевченка зі словами: "Твоя бабця гаряченька штучка" ("Your grandmother's kind of sexy", – тут і далі український переклад цитується за UAteam). На що Домініка йому відповідає: "That is Taras Shevchenko, the greatest Ukrainian poet" ("Це Тарас Шевченко – великий український поет").
"Той, що написав "Як тебе не любити, мій Креченчук"?", – спитався Хаус в перекладі команди UAteam. В оригіналі ж він питає, чи це бува не автор "There once was a man from Kremenchuk". Фраза "there once was a man" є популярним початком англійських віршів-лімериків.
У подальшому розвитку сюжету доктор Хаус та Домініка Петрова готуються до перевірки, навіть проводять фотосесії зі "спільного відпочинку". Проте перевірку завалюють, але завдяки слізним проханням Домініки подружжю дають ще один шанс й примушують до піврічного спільного життя "день в день".
Цю серію в день прем'єри дивилося понад 7 мільйонів американців.
                                                                                                                              Джерело: http://pres-centr.ck.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар