середу, 1 липня 2015 р.

Пожежа...

    Сьогодні інтернет кипить і парує інформцією про палаючий Черкаський облмуздрамтеатр. До речі, академічний. Вже сотні й тисячі світлин, відео... Коментарі течуть рікою.
   Я ж, дізнавшись про цю бомбову новину, не зірвався з місця, не поїхав до палаючого храму Мельпомени. По-перше, яка з мене допомога там? По-друге, знімкувати все це... не знаю навіть, як сказати... -  і без мене назнімкують. Щоби одні хоча б просто побачили, як все відбувалось, а інші (яких, на мою думку, переважна більшість) мали чим посмакувати. І насправді, ця надзвичайна подія зібрала в центрі Черкас, на Театральному майдані й навколо нього силу-силенну роззяв... Правду написав у коментарях до новини один мій знайомий: " Наш театр  не бачив такого аншлагу..."  
   Думки краять серце... Проблем було доста, тепер же ж ще це...
    

















  Тетяна Єщенко, черкаський журналіст (у ФБ): "Сьогодні Черкаський академічний театр зібрав напевно рекордну кількість глядачів... Закриття театрального сезону мало відбутися 22 липня, виставою "Хто в домі господар?". Та сьогодні ми побачили, що реально "господарем" є неприборканий вогонь, який не зважає на творчі плани і не пробачає помилок. Черкащина залишилася без Театру((((

Немає коментарів:

Дописати коментар