четвер, 13 жовтня 2011 р.

Як вимагати, так усе, попране ними...

А доки настане день завтрішній, сьогодні "ліві" зібрали чималу кількість мешканців Черкас. Переважно пенсійного віку. А на меті вони (соціалісти, комуністи, тощо) мали два завдання: по-перше, стати на заваді очікуваній нами великій кількості мітингувальників 14-го жовтня, опередивши нас на один день і, по-друге, розпалити під своїм, марксистсько-лєнінским, проводом "ярость благородную" лише у пенсіонерів, у котрих на днях міське керівництво відібрало останню пільгу - безоплатний проїзд у тролейбусах. Звичайно, що і перше, і друге завдання "червоні" можуть вважати виконаним, адже і людей на їхні мітинги, не зважаючи на судову заборону, прийшло чимало. І "благородної ярості" було ними розпалено вдосталь. Дійшло навіть до того, що особливо активні бабці ледве не побили міського голову С.Одарича, який вийшов до мітингуючих, щоб пояснити, на скільки вони тупі і не розуміють усієї мудрості міської влади. Мовляв, що для них якихось 1,25 грн. за проїзд у тролейбусі у порівнянні з багатомільйонними вкладеннями у проведення днів міста, усіляких фестивалів - пивних, скульптурних, співочих, джазових...
   Ну, побити - не побили, бо охорона не дала, але є свідки, котрі на власні очі бачили, як дехто вцілив газетою в мерську шию, а дехто смачно плюнув у мера.



  Ось так, під охороною блюстителів порядку, Сергій Олегович ретирувався від народу.








Але, до чого я веду? А ось до чого. На мою думку, виводити  пенсіонерів на площі тільки за-для відвоювання свого одного-єдиного права на безоплатний проїзд в електротранспорті є лукавим псевдокроком псевдоопозиції. У країні, де брутально топчуться чи не всі громадянські, політичні, демократичні права населення, де влада крутить Конституцією та законодавством держави як циган сонцем, де у будь-який момент за будь-яку дію будь-хто може бути запроторений до буцегарні, де 90% населення живуть за межею  бідності, перейматися таким мізером, вдавати із себе щирих захисників прав населення - лицемірство й фарисейство. Що ж до комуністів, так ті взагалі входять до парламентської більшості з Партією Регіонів і голосують за "покращення нашого життя вже сьогодні" разом з ними.
   Тому звертатись треба до всього люду, не зважаючи на вік, статки й соціальний статус. Ці сьогоднішні владці дістали вже усіх: і селян, і робітників, і усі види бізнесу - малий, середній і великий (якщо той не в руках регіоналів). 
   Тож до завтра! До зустрічі на Соборній площі Черкас.
P.S. Судова заборона на проведення мітингу вже є. Та особисто я завтра - на проанонсованій акції. Побачимось.

Немає коментарів:

Дописати коментар