пʼятницю, 21 жовтня 2011 р.

Сьогоднішнє засідання Опозиційної ради Черкащини відвідали гості

Протягом останніх восьми місяців щоп"ятниці  Опозиційна рада Черкащини проводитьзасідання. На засіданнях обговорюються події, що відбулись та планується робота на найближчий час.   А на сьогоднішнє засідання до опозиційної ради завітали  Народний депутат України Тарас Стецьків та лідер Всеукраїнської громадської організації ”Громадянська кампанія ПОРА” Євген Золотарьов. У ході зустрічі було обговорено ситуацію в країні, про загрозу Україні, завдяки діям нинішньої влади, назавжди розпрощатися з "європейським вектором" і знову попасти в тісні обійми Москви та про завдання опозиції на сьогодення і більш довші перспективи діяльності опозиційних сил. Звичайно, всі присутні розуміли й були однодумцями в тому, що головна проблема - це погоджені дії та координація лідерів опозиційних партій та громадських рухів. Без цього змінити ситуацію в Україні на краще не реально.
  Торкнулись у розмові і того, що зараз неймовірно важко повернути довіру виборців до нинішньої опозиції. Зрозуміло, що важко знайти сьогодні людей, котрі задоволені владою, тими "реформами", які штовхають суспільство до зубожіння, позбавляють наших людей залишків соціального захисту. Але запропоновути народу нову концепцію, нове бачення нової України є досить важким завданням. 
                                                 Тож, як висновок, було відзначено, що подолати цю владу януковичів-азарових можливо тільки консолідувавши сили, шляхом компромісу та лише у тому випадку, якщо за основу  протистояння взяти ось такі опозиційні об"єднані сили, які вже є реально діючими на Черкащині, в Галичині, Одесі, Дніпропетровську, інших регіонах України.







Немає коментарів:

Дописати коментар