неділю, 16 жовтня 2011 р.

Влада заборонила черкасцям молебень на свято Покрови



Черкаська об"єднана опозиція подала до міськвиконкому заявку на проведення 14-го жовтня мітингу «Владу до відповідальності», з метою вимоги у влади відзвітуватися про те, що вона реально зробила на Черкащині.  До програми проведення мітингу було включено урочистий молебень на честь святкування Покрови Пресвятої Богородиці. Влада через суд заборонила проведення акції. А головним аргументом заборони було те, що, мовляв, у нас Церква відділена від Держави і до того ж православний молебень буде ображати представників інших релігій.
     Ви уявляєте? Тисячолітньо-християнські Черкаси не мають права молитися на великі християнські свята! До якого маразму ще дійде ця фарисейська влада в боротьбі зі своїм народом?
А самій владі суд чомусь не забороняє відкривати ресторани під виглядом річпортів, інші стратегічно-важливі для побудови "нової Черкащини" об"єкти з проведенням освячень та у присутності священників (московських попів) - можливо, якраз ці - не є відділеними від держави?
  Хоча, не дивлячись на заборону, мітинг все ж відбувся. На ньому були присутні декілька сотень черкасців.
Під час мітингу об’єднана опозиція презентувала владі подарунки.
Губернатору Черкас Сергію Тулубу та міському голові Сергію Одаричу «пощастило» отримати Ордени народної неслави I ступеня «Му-му» за «невиконання передвиборчих обіцянок, постійну брехню та розбудову донецького «бєспрєдєлу»  на Черкащині.
Не забули мітингувальники і про першу особу держави. Віктору Януковичу урочисто вручили квитки в один напрямок: «Пекарі – Межигіря: Вартість квитка для Президента 0 грн, для іншого бидла 1000 доларів, – зазначено на проїзному. ( фото: http://procherk.info)
    Особливо оптимістично спийнялось організаторами мітингу те, що людей, які прийшли висказати свій протест діючій владі,  не злякав ні холод, ні дощ у цей день.

Немає коментарів:

Дописати коментар