неділю, 16 жовтня 2011 р.

Роман Коваль у Черкасах

  15 жовтня в приміщенні Черкаського обласного краєзнавчого музею за ініціативи ЧО  ГО "Воля ХХІ" було проведено  зустріч черкасців з письменником, істориком, Президентом історичного клубу "Холодний Яр" Романом Ковалем.     У програмі було заплановано перегляд фільму "Юрій Горліс-Горський", одним з авторів якого є пан Роман та презентація нових видань його книг, зокрема останньої - "Михайло Гаврилко: і стеком, і шаблею".

   На жаль, за технічними причинами не відбулась демонстрація  кінострічки, але захід від цього мало постраждав: і спілкування з Романом Ковалем, його розповідь про роботу над своїми працями, про головних героїв своїх книг, а це - реальні історичні постаті, і прослуховування музичних творів у виконанні кобзаря, заслуженого артиста України Тараса Силенка - ніщо не залишило байдужими тих, хто прийшов на цю зустріч. А їх було в залі музею понад півтори сотні.
Диски з фільмом було подаровано музею та представнику ГО "Воля ХХІ", тож у черкасців, які виявлять бажання, є можливість придбати чи продивитись цю стрічку . Принаймні так оголосив наприкінці заходу голова ГО "Воля ХХІ".
А якщо хтось бажає прямо зараз продивитися цей фільм, прошу: http://www.youtube.com/watch?v=tZXLBGvUTws

Немає коментарів:

Дописати коментар