неділю, 16 жовтня 2011 р.

Покрову святкували найменші черкасці.

14-го жовтня свято Покрови Пресвятої Богородиці відзначали вихованці черкаського садочка-ясел санаторного типу №74 "Лісова пісня". Керівництво дошкільного закладу, а це - директор Валентина Прокопенко, інструктор з фізкультури Ілона Яременко, музичні керівники Наталя Коцюрба, Вікторія Хомутова, Галина Дегтеренко - підготували й провели музично-спортивну розвагу "Хай живе козацька слава, хай живе козацький дух!" Це було й музичною розвагою з піснями й танцями, і - що головне - справжні козацькі змагання між дітлахами у спритності, швидкості, силі й кмітливості.  Обидві команди - і "Силачі", і "Сміливці" показали себе справжніми козаками, гідними нащадками славних лицарів.     
   Захід відбувся за сприяння козацької організації "Гетьманат війська запорозького" (керівник - отаман Володимир Матюша), ГО "Воля ХХІ" (голова - Назар Обідзінський) та головного лікаря Черкаського Центру МСЕК, канд. медичних наук, головного отамана МГО "Козацтво запорозьке" Владлена Лепського.


Козаки подарували дітям підбірки цікавих книжечок та кольорового паперу, представник ГО "Воля ХХІ" пообіцяв посприяти в придбанні народних костюмів.
  Наприкінці наголошу ось на чому: Садок, як повідомлялось на початку статті, відноситься до санаторного типу, а ось такий важливий для більш ефективного оздоровлення діточок об"єкт, як басейн, вже протягом довгого часу залишається недобудованим. Може знайдуться милосердні люди, які знайдуть можливості, як допомогти цим дітям мати у своєму розпорядженні  водяну казку?

Немає коментарів:

Дописати коментар