четвер, 17 листопада 2011 р.

Земля і директор Черкаського драматичного театру.

  Сьогодні Об"єднана опозиція Черкащини провела акцію "Ні - закону про ринок землі!" Захід був ініційований ВО "Свобода". Взяли участь у ньому Черкаські організації ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", "Фронту змін", УНП, НРУ, Всеукраїнського об"єднання ветеранів, ГО "Воля ХХІ", Партії пенсіонерів.
Та початок акції був дещо ускладнений.
"За п'ять хвилин до початку заходу ми, як завжди, підключили апаратуру у квітковому павільйоні, який знаходиться біля обласного драмтеатру в Черкасах, - розповів Ігор Сичов, який на акціях опозиційних партій відповідає за озвучення. – Включили українські пісні. Із приміщення театру вибіг його директор Володимир Осипов.    Нічого не кажучи, забіг у павільйон, висмикнув шнура з розетки, забіг назад у театр і там закрився. Перед цим попередив продавщиць, щоб не давали опозиції знову включити апаратуру".
За десять хвилин музику знову включили.
"Довелось звернутися за допомогою до правоохоронців, - розповів Михайло Вакуленко, голова Черкаської міської організації "Свободи". – Разом із міліціонером зайшли до Осипова. Кажу: ось ця людина перешкоджає проведенню законної акції. Осипов злякався, відразу пообіцяв розпорядитися включити озвучку". Гадаю, що це була  не його власна ініціатива. Скоріш за все був телефонний дзвінок "зверху".
    На акцію протесту зійшлося до сотні черкащан. Вони висловили незадоволення діями депутатів у парламенті та пообіцяли пікетувати наступну сесію обласної ради 22 листопада.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_direktor-cherkaskogo-dramteatru-zavazhav-opoziciji-ganbiti-verhovnu-radu/410201">Gazeta.ua</a>
   Усі виступаючі відзначили, що нинішня окупаційна влада невпинно продовжує вести український народ до тотального зубожіння й положення рабів у своїй хаті. Тепер вони бажають відняти в українців останнє - споконвічну годувальницю - землю. "Невже в цивілізованому світі можна допустити створювати ринок землі під час кризи? Хіба можна допустити, щоб у селян викупили землю за безцінь, аби потім втридорога продати її невідомо кому?!! - казав у своєму виступі координатор Опозиційної ради Л.Даценко, - Звісно, що в результаті такої земельної псевдореформи в Україні залишаться 2 фермери: Ахмєтов та Янукович". 

Немає коментарів:

Дописати коментар