середу, 6 червня 2012 р.

Черкаська об'єднана опозиція відзначила чесних журналістів.

http://progolovne.ck.ua/wp-content/uploads/2012/06/DSCF0679.jpg
         Лідери опозиції серед черкаських "акул пера"
Декілька місяців тому, під час однієї з прес-конференцій об"єднаної опозиції було проголошено, що, на відміну від "пресуючої та цензуруючої" влади, опозиція до Дня журналіста нагородить своїми преміями найбільш порядних та чесних журналістів.
  І от 6-го червня в сквері Василя Симоненка, біля пам'ятника поетові,  ініціаторами цього починання було названо номінантів та лауреатів опозиційних відзнак. До оргкомітету премії увійшли головний ініціатор, депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький,  керівники виборчого штабу Анатолій Бондаренко та Наталія Старікова, голова фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді Володимир Гресь та координатор опозиційної ради Леонід Даценко, а голова черкаської Спілки письменників Валентина Коваленко та «Берегиня» Холодного Яру Леся Островська долучились у якості творчих натхненників.
     Отож, «Мечем опозиції» у Черкасах було справедливо визнано головного редактора газети «Нова молодь Черкащини» Юлію Сакун, яка на шпальтах свого видання завжди гостро критикувала владу за її недоліки. «Щитом опозиції» стала газета «Вечірні Черкаси», яка, між іншим, днями була визнана кращим регіональним виданням в Україні. Кращими у номінації «Новини – чесно» було визнано колектив служби новин ТРК «Вікка» та її головного редактора Світлану Пічугіну, а «Відкриттям року» став сайт «Прочерк» та його відповідальний редактор Назарій Вівчарик, за популяризацію української історії було відзначено газету «Прес-центр». Усі номінанти отримали премії та подарунки, хоча жоден із присутніх журналістів не залишився без маленьких презентів.

Немає коментарів:

Дописати коментар