пʼятницю, 22 червня 2012 р.

На прес-конференцію Шкіля не пустили віртуальних журналістів ОДТРК

Не без приколів пройшов візит народного депутата Андрія Шкіля до Черкас. Він прибув обговорити програму об’єднаної опозиції і мав записуватись на державній обласній ТРК «Рось».
Оскільки народні депутати мають гарантованих 20 хвилин ефіру незалежно від того, опозиційний це обранець чи провладний, на «Росі» Шкіля зустріли привітно. Утім, на останній хвилині ефіру ведучу раптом викликало із студії керівництво телерадіокомпанії, а по поверненню вона раптом запитала, чому на прес-конференцію пана Андрія, що відбулась годиною раніше, нібито не пропустили журналістів ОДТРК.
Шкіль був неприємно здивований, бо об’єднана опозиція Черкащини на всі свої заходи завжди запрошує усі засоби масової інформації.
Після запитання в ефірі послідувала розмова з керівницею ОДТРК Ларисою Єфремовою, з якої стало зрозуміло, що це вона висмикувала ведучу із студії та давала їй поради щодо останнього запитання.
 Зрештою, на вимогу народного депутата до кабінету гендиректорки було викликано журналістів, які запевнили, що їх запрошували на захід Шкіля, однак вони туди не ходили. Тож зупинити їх не могли в принципі.
Після стриманих вибачень, пані гендиректор пообіцяла «присечь в корне» такі випадки дезінформації і відправила на круглий стіл знімальну групу.  З запису депутата епізод із скандальним запитанням пообіцяли вирізати.
                                                                                                      Джерело: http://progolovne.ck.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар