пʼятницю, 22 червня 2012 р.

Віталій Кличко вважає, що його підпису у меморандумі з "Чесно" достатньо


21 червня, під час перебування у Черкасах голови політичної партії "УДАР", багаторазового і "багатоверсійного" чемпіона світу з боксу Віталія Кличка, відбулось засідання "круглого столу" з експертним середовищем на тему "Нинішній стан та перспективи розвитку демократії в Україні".
   Присутніми на засіданні були представники черкаської команди "УДАРу", місцеві громадські, політичні діячі, окремі депутати обласної та Черкаської міської рад, представники місцевого козацтва.
   На початку зустрічі Віталій Кличко у загальних рисах ознайомив присутніх з історією створення "УДАРу", головними програмовими засадами партії, її ідеологією, метою. Далі лідер "УДАРу" розповів про своє бачення українського сьогодення та накреслив план дій партії, який вона буде реалізовувати у випадку потрапляння в Парламент.  

   Говорив гарно, щиро, від душі. Говорив стерпною українською, але - українською. Навіть на запитання російською відповідав українською. Лише в одному випадку ненадовго перейшов на російську. У мене склалось враження, що Кличко -  ще не зовсім політик. Хоча це  не заважає його політичній силі нарощувати потужність і рейтинг.
  На моє запитання, як координатора Черкаської платформи руху "Чесно", чи не бажає черкаська обласна організація УДАРу підписати меморандум про доброчесність, Віталій відповів, що, мовляв, такий меморандум ним було підписано в Києві на центральному рівні і це він вважає за достатнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар