пʼятницю, 5 квітня 2013 р.

Черкаська Влада перешкоджає проведенню мітингу протесту

Дм.Комаров:


Учасників акції не пускають в Черкаси.
Влада усіма можливими способами намагається завадити народу об'єднатись. Не встигли опозиціонери з Черкащини оголосити про масштабний мітинг 6 квітня, приурочений до третьої річниці "керування" Тулубом Черкаською областю, як одразу розпочався тиск на його організаторів та учасників.
В рамках акції "Черкащина - настав час діяти" по території всієї області були поставлені агітаційні намети опозиції. До них звертались люди, щоб отримати інформацію про акцію, попрохати про допомогу чи просто поговорити. Ще першого дня до наметів почали підходити молодики спортивної статури та неоднозначно натякати, що підтримка подібної акції, а тим паче агітаційна робота з населенням є небезпечною для здоров'я.
На прес-конференції, яка відбулась 1 квітня в місті Черкаси, опозиціонери оголосили, що запланували провести мітинг обласного масштабу. Тому жителі інших міст Черкащини наперед потурбувались про те, як вони будуть діставатись до Театральної площі, де має відбутись дійство.
Багато людей наперед купили квитки до Черкас. Частина вже приїхала до обласного центру, щоб зачекати на початок акції в гостях в друзів чи знайомих. Але більшість учасників акції планують приїхати до Черкас саме 6 квітня вдень, безпосередньо перед початком мітингу.
Сьогодні з неофіційних джерел стало відомо про те, що адміністрацією області видана вказівка не впускати до Черкас автобуси та інші транспортні засоби, на яких можуть приїздити учасники акції. Повідомляють, що за порушення цього наказу головам та працівникам ДАІ погрожують звільненням.
Логічно виникає питання, що це? Низка збігів, чи агонія влади, яка розуміє, що народний гнів (який ця влада сама і викликала) не спинити?

Немає коментарів:

Дописати коментар