суботу, 6 квітня 2013 р.

Хворі, в яких відмовляють нирки, принесуть Президенту килимок


Хворі на хронічну ниркову недостатність, які опинилися під загрозою припинення лікування, вийдуть на протест під стіни Адміністрації Президента та Черкаської облдержадміністрації.
Шестиметрове доручення Президента України, розтоптане черкаськими можновладцями, розгорнуть біля Адміністрації Президента пацієнтські організації та обурена громадськість. Пацієнти передадуть Віктору Януковичу поіменний перелік чиновників, які витирають ноги об його Доручення.

Акція та прес-брифінг розпочнуться 9 квітня, у вівторок, о 10.00 біля Адміністрації Президента України, за адресою: вул. Банкова, 11, вхід з боку вул. Лютеранської.

6 квітня виповнився рік Дорученню Віктора Януковича щодо забезпечення фінансування життєво-необхідної послуги гемодіалізу для хворих у Черкаській області.
Втім, документ ігнорується чиновниками. Заручниками ситуації стали десятки хворих. Німецька клініка, зведена під гарантії Черкаської обласної державної адміністрації, готується до закриття. Це є прямою загрозою їхньому життю – без гемодіалізу людина з хронічною нирковою недостатністю може прожити не більше 2-х тижнів. Десятки хворих залишаться на вулиці без жодного шансу на життя.

Аналогічна акція пройде в Черкасах о 10.00 перед входом до Обласної держадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар