неділю, 13 жовтня 2013 р.

Черкаське козацтво привітало з святом Покрови дітей із обмеженими можливостями

12 жовтня 2013 року напередодні великого свята Покрови Пресвятої Богородиці козаки Черкаського крайового отаманства Українського козацтва привітали учнів спеціалізованої школи-інтернату №16 у місті Черкаси.
00021.AVI_000004159
У святковій програмі було заплановано декілька спортивних змагань між командами вихованців, суддями у яких виступили генерал-хорунжий УК полковий отаман Іркліївського козацького полку Юрій Сушко, полковник УК полковий отаман Черкаського козацького полку Владислав Борисюк та осавул УК полковий осавул Черкаського козацького полку Леонід Зелененко.
00011.AVI_000147199
Перед початком конкурсів із вітальним напутнім словом до дітей звернулася директорка школи Валентина Лищенко та Юрій Сушко.
Від Черкаського козацтва Владиславом Борисюком школі-інтернату було подаровано портрет видатного борця за волю та незалежність України козацького полковника Івана Богуна, на якому було виведено одвічне гасло черкаського козацтва – “Через шаблю маєм право!”
До та після спортивної програми мешканці школи-інтернату з цікавістю знайомилися з учбово-спортивною зброєю, за допомогою якої спадкоємці славетних традицій Українського козацтва опановують тактику ведення бойових дій у сучасних умовах.
Kozaky 0001.AVI_001244679
Бунчужний Черкаського козацького полку сотник Тарас Шевченко розповідає учням інтернату про конструкцію та бойове застосування снайперсьької гвинтівки.
    Тут відео події.
Влад Брова

Немає коментарів:

Дописати коментар