середу, 6 червня 2018 р.

На кожного українця повісять борги жителів “ДНР” та “ЛНР”: новий закон шокує

                             
У Верховній Раді «просувають» закон, згідно з яким українців змусять платити чужі борги. Нардеп закликає боротися з цим
Міністерство енергетики та вугільної промисловості пропонує погасити заборгованість за електроенергію споживачів перед підприємствами, що здійснюють постачання на території «ЛНР» та «ДНР», коштом державного бюджету. Про це йдеться у законопроекті «Про особливості погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електроенергії».
Мешканці самоназваних республік взагалі не сплачують за використану електроенергію, тож дебіторська заборгованість державного підприємства «Енергоринок», яке здійснює постачання на окуповані території, становить 29,8 млрд грн, а кредиторська — 28,1 млрд грн.
Міненерго запропонувало погасити заборгованості споживачів з окупованих територій коштом державного бюджету.

Ця інформація викликала обурення у соцмережах. Громадський та військовий діяч Семен Семенченко звернувся до своїх підписчиків з «політично шкідливим питанням».
«Шановні українці які зараз читають це. Я хочу задати політично шкідливе для мене питання. Але мене це важливо.
Найближчим часом у Верховній Раді буде розглядатися один законопроект. За яким борги жителів окупованих територій перекладуть на всіх вас. Ну і не тільки жителів, а й підприємств які там працюють. З яких російські найманці отримують доходи, годують своїх дітей, вчать їх в наших вузах. І потім паскудять на голову всім нам. Паралельно вбиваючи українських воїнів. За цим законопроектом на українців перекладуть борги ось цих власників приватних обленерго перед ДП енергоринок (окуповані території заборговали їм, вони заборговали енергоринку, після прийняття цього закону це все перекладуть на вас).
– Ахметову 7 млрд. грн
– Російському олігарху Бабакову 0,8 млрд.
– Бойко и Льовочкін 150 млн.грн.,
– Вінницяобленерго (Григоришин) – 77
млн.грн.,
– Львівобленерго и Прикарпаттяобленерго (Суркісі) – 69 млн.грн.», – наголосив Семенченко.
Також нардеп додав, його разом з побратимами сил явно не вистачить, щоб відстояти права та інтереси громадян. Тож Семенченко закликав усіх небайдужих українців боротися з цим «за свою кишеню і честь країни».
«Після прийняття цього закону за все це заплатите ви. Дивіться. Я розумію що роблю зараз політично для себе не дуже розумно. Але я запитаю. Скажіть чесно. Ви готові боротися за те щоб цього не було? Я розумію що фб і реальний світ іноді не перетинаються. Але все таки. Тому що якщо почнемо боротися тiльки ми, то моїх бойових побратимів знов будуть намагатимуться бити і садити по тюрмах. На мене будуть лити лайно по всіх каналах. Можуть спробувати звинуватити в чомусь цікавому). Фантазія багата. Це не страшно. Нам плювати, ми двожильні. Хоча багато двожильних вже по півроку сидять під домашнім арештом. Але це повинно мати якийсь сенс. Якщо включаться хоча б 1% українців то ми легко переможемо. Гаразд. Це все лірика. Ви особисто боротися готові? За свою кишеню і честь країни? За тих хто вже на тому світі? І за тих хто ще буде. Напишіть в коментарях. Тільки чесно», – підкреслив парламентарій.

Немає коментарів:

Дописати коментар