четвер, 5 квітня 2012 р.

Про трутнів-короїдів.

Депутати Черкаської міської ради сьогодні під час сесії не підтримали звернення до прокуратури з приводу того, щоб було скасовано постанову про порушення кримінальної справи проти «бютівця» Миколи Булатецького, якого звинувачують у псуванні турнікетів у приміщенні мерії. Докладніш про події, що стались під час мітингу афганців, який відбувся 14 березня ц.р. тут:  http://narodua.com/polityka/pislja-mitynhu-afhantsiv-porusheno-kryminalni-spravy.-sered-fihurantiv-bulatetskyj.html
  http://www.radiosvoboda.org/media/photogallery/24515815.html
 Та головне, на мою думку, це - голосування обраних нами осіб (не піднімається рука назвати їх нашими обранцями - депутатами).
 А справа ось в чому: У констатуючій частині зазначено, що приводом для порушення кримінальної справи є звернення Черкаської міськради. Але до правоохоронних органів звернувся керуючий справами виконавчого комітету міськради Микола Кудрявцев. Тобто, сесія міськради і не збиралась з цього приводу, і не приймала жодного рішення. Виходить, що керуючий справами міськради або перевищив свої повноваження, або ж взагалі здійснив фальсифікацію.
   – Керуючий справами Микола Кудрявцев не звертався до прокуратури від імені Черкаської міськради. Чітко було сказано, що мова йде про департамент управління справами виконавчого комітету, – намагався довести депутатам Міський голова С.Одарич, що «Кудрявцев – це не міська рада».

  Микола Булатецький висловлює свою думку про це "замовлення":










Міський голова (який дуже любить називати себе мером) доводить правоту своїх підлеглих:










Михайло Мушієк (БЮТ): " Я, як ветеран військових дій в Афганістані і депутат обласної ради, був запрошений на мітинг. І я є свідком того, що коли афганці пішли за Сергієм Олеговичем запросити його на мітинг, то були перекриті турнікети. Я звернувся до охоронців, та ніхто не реагував. Тож мені довелося перелазити через турнікети. А що ж? Якщо у Верховній Раді афганці зуміли прорватися, то й тут натовп своїм напором прорвався, побивши і поламавши дещо. Але казати, що Булатецький ламав – це неправда. Значить, Сергій Олегович, вам треба пред’явити претензії тим, хто робив огорожу. Учора ж прокурор казав, що Кудрявцев звертався до прокуратури від імені міськради. Тож вважаю, що сьогодні треба депутатам або підтвердити це звернення, або – ні":
  












 Депутат обласної ради Любов Майборода  заявила, що ситуація навколо Булатецького є наслідком некваліфікованих дій міського голови, який не вміє спілкуватися з людьми та назвала «ганьбою» порушення проти Миколи Булатецького кримінальної справи:










   Ну, і нарешті, до чого я веду: за  звернення до прокуратури з приводу того, щоб було скасовано постанову про порушення кримінальної справи проти  Миколи Булатецького проголосувало 11 депутатів. 11 були проти. Решта ж, а це 16 з 38-ми - утримались.
 Я не хочу займатись розбором політичних ігор, не хочу бути якимось там суддею чи адвокатом. Я просто намагаюсь зробити висновок: за кого ми голосуємо? Кого ми обираємо? А ось кого - трутнів-утриманців. Чи для того, аби обранці утримувались при вирішенні принципових питань, ми їх обирали?
  І постає питання? Невже ми настільки "лохи", такі простодушні дурники, що нам геть до спини, хто керує нами, хто встановлює, за якими правилами ми у своєму місті повинні жити?
                                                                                  * * *
 І насамкінець: з міського бюджету на обрізку дерев у місті виділяється 2 млн. гривень. А на вчорашньому засіданні профільної комісії на озеленення Черкас у 2012 році розглядалась сума у 115 тис. грн...
   Щодо обрізки й озеленення міста:
  

Немає коментарів:

Дописати коментар