суботу, 4 травня 2013 р.

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

 
Дорогі друзі! Нині ми святкуємо найбільше свято усіх християн. Світле Христове Воскресіння -це основа основ нашої віри. Бог послав Сина до людей, аби вселити в них віру, що можна і треба жити без гріха, що життя - вічне. Саме за це Син Божий пішов на Голгофу. Саме Христос нам для взірця смерть подолав і тим, хто від нас пішов, життя дарував.
  Так само і у нас, в Україні, складається: країна майже на порозі безодні. Ми втрачаємо віру. Фарисеї від влади штовхають нас до прірви. Але українці не з тих, хто впаде духом і, склавши руки, очікуватиме невтішнього кінця. Своєю вірою ми подолаємо наших визискувачів. Ми зможемо дати Україні воскреснути, постати в новому форматі - самодостатньої, сильної справедливої національної Держави, де поважатиметься український народ, його історія, культура, традиції. Держави, де Закон буде стояти на сторожі кожного її громадянина. А мерзотники будуть мати своє, визначене Законом,  місце у цій Державі.
   І все це залежить від нас самих. Не даймо себе надалі дурити. Не даймо нікому з нас зискувати. Ми народ працьовитий, вільний. Історія має безліч прикладів, коли українці належним чином відповідали своїм поневолювачам. І, якщо сьогоднішні окупанти-поневолювачі цього очікують, то вони цього дождуться. Ми не дамо себе зіштовхнути у прірву безвиході. Ми воскресимо Україну і станемо у себе вдома гідними господарями!
Христос Воскрес!                                                                                           Воскресне Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар