понеділок, 14 квітня 2014 р.

У Черкаси їдуть сепаратисти зі Сходу

Повідомляє "Дзвін":

Не сьогодні завтра до Черкас почнуть прибувати посланці сепаратистів зі Сходу.
За інформацією «Дзвону» із метою дестабілізації ситуації в центральних регіонах країни сепаратисти готують хвилю провокацій у різних областях України і у тому числі на Черкащині. Групи проросійських екстремістів протягом квітня-травня хочуть організувати провокації, щоб зірвати президентські вибори, призначені на 25 травня.
Вже є інформація про те, що сепаратисти призначають своїх координаторів у областях для формування осередків. А мобілізація проросійських активістів вже відбувається через спільноти у соціальних мережах. Там громадян намагаються найняти за гроші для участі у проросійських акціях.
На бойовому взводі перебувають активісти патріотичних організацій черкащини. Оскільки з’явились дані, що окремі сепаратисти почали проникати на територію області. Українські активісти уважно слідкують за реакцією Черкаського УСБУ. Бо те, чи відбудуться акції сепаратистів чи ні, напряму зележить від того, як спрацюють працівники СБУ.
Пригадується, близько місяця тому есбеушники спільно із «Самообороною» не допустили проведення в Черкасах сепаратистського шабашу. Тому боротьба із сепаратизмом в Черкасах буде своєрідним тестом для нового начальника Черкаського УСБУ Олега Котляра. Нехай він доведе, що його ім’я може асоціюватись не тільки із курячими та спиртовими скандалами, але при новій владі стане синонімом чесного правоохоронця.

Немає коментарів:

Дописати коментар