суботу, 26 квітня 2014 р.

Тим, хто марить "Рускім міром".

Все, що вам розповідали в дитинстві про фашистів - можете забути. У порівнянні з російськими, фашисти - це малі дітки. За кількістю військових злочинів російська армія вже давно обійшла всі армії світу разом узяті. Російська армія найстрашніша армія в світі. І це не пропаганда і не перебільшення. Якщо ви не вірите мені, подивіться на карту світу. Ви дійсно думаєте, що більше 100 народів добровільно увійшли до складу Росії?
   
Якщо ви в це вірите - це дуже погано. Тому що правда полягає в тому , що тільки дика і нещадна орда може завоювати таку територію. Росія підкорила таку територію здійснюючи найстрахітливіші військові злочини і геноцид проти народів . Під час кавказької війни вони вирізали мільйон черкесів . Вирізали цілий народ. Такого не зміг зробити навіть Гітлер , якого вони оголосили страшним чудовиськом тільки для того , щоб приховати свої , ще більш жахливі військові злочини. Коли черкеси вже капітулювали , їм запропонували переправлення на пос тійне місце проживання до Туреччини. Черкеси повірили росіянам і погодилися . До Туреччини ніхто не добрався. Їх вивозили у відкрите море і там топили . Найдивовижніше те , що черкесів вирізали для того , щоб допомогти грузинам . Тепер вирізують грузин , щоб допомогти осетинам . Росіяни завжди когось вбивають.
  
У чому сила російської армії? У тому, що вона не шкодує ні себе, ні ворога. Цінність життя для росіян - незначна. Саме тому з ними ніхто не хоче воювати. Навіть китайці. З Росією воюють тільки безумці на кшталт Гітлера чи сміливці чеченці.
  
Не вірте брехні , що росіяни ніколи не воювали з українцями. Воювали і багато разів. Всі пам'ятають про різанину , яку влаштував Петро Перший. Але ми не підемо так далеко в минуле. Остання війна була в 1918 році, коли на Україну зайшло більше мільйона червоноармійців , які влаштували тут страшну різанину і встановили радянську владу ціною величезної крові. Потім ця радянська влада влаштувала ще страшніший Голодомор . Тепер сюди йде така ж орда , будувати ще одне світле майбутнє , під назвою « рускій мір ». Заради цього світлого майбутнього вони готові вбивати стільки українців , скільки знадобиться.
  
Вже зараз вони ріжуть і вбивають українців тільки за те , що вони носять прапор або говорять по- українськи. У Харкові за український прапор зарізали двох осіб , в Донецьку трьох . І це було ще до початку війни. Коли почнеться серйозна війна , рахунок піде на десятки тисяч вбитих . Просто за українське слово будуть забивати до смерті, як це щойно сталося з 17-літнім юнаком у Криму. Це нелюди . Ви даремно думаєте , що якщо ви наполовину або цілком росіянин і розмовляєте російською , вас це врятує . У Грозному теж було багато росіян , але це не врятувало їх від килимових бомбардувань і гранат , кинутих росіянами в підвали, де  ховалися чеченські і російські жінки з дітьми.
  
Росіяни зовсім не вміють воювати , тому що навчанню військовому мистецтву вони воліють пияцтво. Тому воюють зі страшними жертвами як серед своїх , так і серед мирного населення. Жукова , який посилав їх з живцями від лопат замість рушниць і цеглою замість гранат на німецькі кулемети вони досі вважають великим полководцем і геніальним стратегом. Трупи вбитих мирних жителів і солдатів противника російські офіцери продають рідним . Безкоштовно отримати труп для похорону не вийде. У російських офіцерів , продаж трупів - це бізнес. Так було в Чечні та Грузії.
   
Якщо ви вважаєте , що протести матерів вбитих солдатів зможуть зупинити бійню - ви помиляєтеся . Не зможуть . Життя солдата для російського керівництва нічого не значить. Не вірите ? Згадайте Норд -Ост і Беслан . Вони не шкодують навіть дітей. А солдат, що повернувся з війни , в Росії вважається чимось на зразок дива. Ті , хто служив у радянській армії , пам'ятають , що офіцери не соромлячись говорили солдатам скільки хвилин вони проживуть після початку війни. Якщо у вас є діти жіночої статі у віці від 13 років , краще їх вивезти із зони окупації. Російські солдати - це насильники. Гвалтують жінок і дітей вони зазвичай п'яні і натовпом , потім вбивають або залякують . Правди ви не досягнете. Детальніше можете почитати про подвиги « героя росії » полковника Буданова . Чеченці вбили його саме за згвалтування і вбивства чеченських дівчаток. Російські політики оголосили його героєм. Куди завгодно , але дівчаток вивозьте і переховуйте.
   
Таких Буданових в Чечні були сотні . Він просто став символом насильства і вбивства чеченських дівчаток. У дитинстві нам дуже багато розповідали про фашистів , які спалювали цілі села за співпрацю з партизанами. Російська армія робить те ж саме. Якщо у вашому населеному пункті з'являться повстанці , буде зачистка під час якої вбивати будуть всіх без розбору , навіть вагітних жінок і немовлят. Якщо цікавить як російська армія робить зачистки подивіться фільми на You Tube за запитом Самашки . Від побаченого волосся стає дибки , але до нещастя це правда. Геноцид чеченців був божевільним. Їх вирізали цілими селищами . Саме після однієї з таких зачисток Шаміль Басаєв і здійснив свій знаменитий рейд в Будьоннівск . Він просто показав росіянам , що творить їх армія в Чечні.   
   
Російських правозахисників , які пишуть правду про військові злочини російської армії - вбивають. Останні гучні вбивства Анна Політковська і Наталія Естемірова . Це дуже відомі люди не тільки в Росії , а й за кордоном. Їх убили з демонстративною жорстокістю , щоб не було сумніву, за що. А Путін дав двозначний коментар з приводу обох убивств, щоб всім було зрозуміло - він зовсім не проти розправи над цими жінками. Ще одна небезпека , яка чекає людей , що потрапили під російську окупацію - ескадрони смерті. Ці ескадрони роблять російських окупантів страшнішими за гітлерівців. У німців нічого подібного ніколи не було , росіяни практикують це на всіх окупованих територіях. Коли вони покидали чеченські селища в посадках знаходили цілі братські могили.
   
Ескадрони смерті на окупованих територіях з'являються відразу після входу російських військ. Спочатку пропадають люди, нелояльні до окупантів , тому потенційно нелояльні , а потім пропадають ті , на кого прийшов донос або хто косо подивився на окупанта , простіше кажучи все підряд. Для того , щоб уникнути пекла під назвою « рускій мір » потрібно воювати і допомагати воювати української армії і українському опору. Життя під російською окупацією - це ходьба по мінному полю. У будь-який день з людиною може трапитися нещастя . Вас може застрелити п'яний російський солдат або офіцер ( а тверезими вони ніколи не бувають) , на вас може написати донос якась погана людина , ви можете потрапити під зачистку , виявитися родичем повстанця або просто не надати належної поваги окупантові .
    
Одна з цілей нескінченного святкування перемоги Росії над фашизмом - приховати свої військові злочини. Жорстока правда полягає в тому , що Радянська (читай російська ) армія під час другої світової війни зробила набагато більше військових злочинів ніж гітлерівці . Німецька армія ніколи не брала участь в каральних операціях. Також німецька армія не брала участь у геноциді євреїв. Це робили спеціальні підрозділи нацистів. А російська армія в 1945 році вбила 2 мільйони німецьких жінок . І це тільки на протязі трьох місяців окупації. Німці таких звірств на окупованих територіях ніколи не скоювали. Фашизм безумовно страшне зло і однозначно злочинний. Але фашисти не гвалтували і не вбивали російських жінок і дітей. Міф про жорстоку німецьку армію старанно підтримується ідеологами русизму для того , щоб приховати злочини російської воєнщини .
    
Багато наївних людей чекає приходу Росії та російських військ. Якщо це трапиться , всіх їх чекає велике розчарування. Вони думають , що Росія зробить їм гарне життя , пенсії та зарплати. Насправді , Росія поводиться як бик . Побачив територію , яку можна захопити , влазить туди , ставить там російський прапор і ... забуває про неї. Росіяни вміють тільки окупувати . Щось створювати або будувати якесь світле майбутнє вони не вміють , їм це просто не цікаво. Творення не властиво російському характеру . Від творення вони починають хандрити і нудьгувати. Росіянам потрібен кураж. А справжній кураж їм дає тільки горілка і війна. Тому якщо ви любите Росію , матрьошок і балалайки , моя вам добра порада - любіть це все на відстані. Всі знамениті росіяни воліли любити Росію з неросійського Петербурга і ще більш неросійського Парижа. Так набагато безпечніше.

3 коментарі:

  1. Це так. Історії що розповідають сучасники тих подій, що жили тоді по інший бік "залізної завіси" ще жахливіші. Де Бройль був таки правий, коли вже свого часу написав: "Что касается России, то мы причисляем ее к рангу европейских держав, только за тем, чтобы исключить ее из этого ранга, отказывая ей в праве даже помышлять об участии в европейских делах. Вот та задача, которую надо снова поставить. А раз так, то не следует никогда заключать с этим двором никаких договоров. Нужно заставить его впасть в совершенно летаргический сон, и если извлекать из этого сна, то лишь путем конвульсии, как, например, внутренние волнения, заблаговременно подготовленные". Та й Дідро вже тоді вірно підмітив: "Сия нация сгнила прежде, нежели созрела!" Такова селява )).

    ВідповістиВидалити
  2. тепер є повідомлення, що Рамзан Кадиров посилає чеченський батальйон на Донбас вбивати українців !!!!!!!!!!!!!! Жаль, що Путін їх всіх не винищив. Ті, що лишились тепер тепер хочуть нас вбивати

    ВідповістиВидалити
  3. Дійсно, може бути що "чічі" - це одна з найбільших загроз, коли не головна, для України в затяжному протистоянні. Те що гепа та допа дременули в лютому в грозний, навряд чи випадковість. Батальйон не батальйон, Донбас не Донбас. Інші часи - інші війни. Тероракти - це хліб "пташенят кадирова". Й тут фюрерок може легко домовитись по цьому питанню зі своїм підопічним.

    ВідповістиВидалити