понеділок, 21 квітня 2014 р.

ПРО КРИМ

- Крим добровільно увійшов до складу Росії!- Офіційно ?- Ну так, представники Криму офіційно підписали з Путіним договір і на підставі цього договору були внесені зміни до Конституції РФ - все правильно!
- А з ким саме підписав Путін договір ?
- З мером Севастополя Чалим , прем'єр- міністром Криму Аксьоновим і головою Держради Республіки Крим Константиновим - з офіційними особами.- У Севастополі є мер ?- Ну поки був у складі України , то згідно Конституції не було , але севастопольці обрали народного мера?
- Народного ?
Мера завжди обирає народ своїм голосуванням , навіщо ця приставка ?
- Тут ситуація особлива, севастопольці обрали свого мера на мітингу, він громадянин Росії, іншого шляху обрання, на жаль, не було.
- Тобто Чалий не може називатися мером, як мінімум, з двох причин: у Севастополі, згідно з чинною на момент його обрання Конституцією, не було посади мера, а Чалий, відповідно до закону не міг бути обраним мером, навіть якби така норма в Конституції була. Тому його і називають не просто мером, а народним мером, декоративним або ж попросту - незаконним.
- Відповідно до законів України - так.

- А Росія після приєднання Севастополя підтвердила його повноваження?
- Не знаю, ніби як відсторонила від виконання обов'язків ...
- А Аксьонов прем'єр-міністром став легітимно?
- Ну так, голосуванням депутатів Верховної ради Криму.
- Можна побачити відеозапис засідання?
- Ні, там журналістів не було.
- Чому?
- Ну, самооборона Криму захопила будівлю, не пустила журналістів.
- Це ж були російські військові, за словами Путіна.
- Путін сказав не так, він сказав, що за спинами самооборони стояли російські військові.

- А яка різниця?
- Ну , невелика ...- Аксьонова обрали прем'єр -міністром української адміністративної одиниці в будівлі , захопленій російськими військовими, без присутності преси?- Виходить , що так , але все-одно обрали .- А кворум був ?
- Не знаю , але кажуть , що був .
Була б відеофіксація , ми б це побачили ... перегнули палицю небагато.- Був би кворум - була б відеофіксація , Аксьонов нелегітимний. А наскільки легітимний Константинов ?
- Він-то вже точно легітимний - голова Держради Республіки Крим .

- Голова чого ?
Згідно з Конституцією України є лише Верховна Рада Автономної Республіки Крим. Звідки взявся " Держрада Республіки Крим" ? Згідно з Конституцією якої країни є такий орган ?
- Республіки Крим
- Є така країна?
- Та ні ж , Крим увійшов до складу Росії.

- Але до входження до складу Росії в Криму не могла діяти конституція РФ , значить Держрада Республіки Крим - неконституційний , незаконний орган.- Але референдум підтвердив законність возз'єднання .
- А референдум організували ці троє ?

- Так , але важливо,  не хто організував , а як люди проголосували
- А хто підтвердить , що люди проголосували? Були спостерігачі ? Звідки?
- Були , з Росії.

- Знову тільки з Росії.
А з України , ОБСЄ , інших країн та міжнародних організацій , журналісти ?- А як же ! Були - спостерігачі з країн Європи були - із Сербії , Угорщини , Латвії , Іспанії ...- Так , але це були представники правих , ультра- правих і інших консервативних , лояльних до Путіна західних організацій . Простіше кажучи - західні нацисти і фашисти , від угорських " Йоббік " до сербських четників , куплені за " чорний нал" мерзотників і негідників , зібрані Інститутом СНД під крило CIS- EMO . Глава CIS- EMO - фашист з баркашовского РНЕ (звідти ж і донецький " народний губернатор " Губарєв ) Олексій Кочетков.Вірно ?

- Ну ... Ну , тому що ситуація така ... напружена .- Така ж , як і при обранні Аксьонова прем'єр -міністром. Тобто, не уповноважені люди незаконним способом провели незаконний референдум- Ну і що, не дивлячись на все це , Крим все одно в складі Росії.- Цілком правильно , незважаючи на порушення всіх законів і міжнародних угод , Росія приєднала до себе Крим , або іншими словами анексувала .
- Відновила справедливість.

- Здійснивши іншу несправедливість?
- Хрущов незаконно передав Крим .- Незаконно ? Юридичні претензії є?- Ну добре, законно , але несправедливо.
- Несправедливо ?
Крим був переданий в обмін на території , рівні за площею Криму : чорноземи Східної Слобожанщини і Таганрог в обмін на вбитий після депортації кримських татар Крим . Якщо і несправедливо , то по відношенні до кого?- Ну добре , хоч і справедливо , але нерозумно.

- Нерозумно було інтегрувати Крим в економіку України ? Організувати поставку води електрики і газу з території України ?- Ну може економічно і виправдано , але історично невірно.
- З чиєї точки зору?
Корінного народу Криму - кримських татар ? Світової спільноти ? Стабільності в регіоні ?
- З точки зору національних інтересів Росії
- Значить національні інтереси Росії не передбачають ні законності , ні справедливості , ні здорового глузду ?- Ні ! Росія настільки велика країна , що сама собі є законом , справедливістю і здоровим глуздом , їй не важливі ваше міжнародне право , закони , стабільність , мир, добробут , демократія , свобода та інша нісенітниця. Росії важливі лише її національні інтереси і її не хвилюють проблеми інших країн , тому що "Расія - священная наша дєржава , Расія - вєлікая наша страна!"
- ОК .

- Шкода , що ви , хохли , не любите  Росію.

- Нам теж дуже шкода .

                                                                                                          Джерело:  Doks Stroimdom
     

  

Немає коментарів:

Дописати коментар