пʼятницю, 25 липня 2014 р.

Біженці – черкащанам: “Россия уже близко! Она вам чубы повыстригает!”

Громадський активіст та спортсмен із Черкас Олександр Проценко розповів  про конфлікт, який стався між ним і його вихованцями з одного боку та переселенцями – з іншого.
 

“Учора на центральному пляжі “Рів’єра” (м. Черкаси), де проходять наші тренування з веслування, ми з групою дітей зустрілися з агресивно налаштованими, нетверезими чоловіками, які розклали свої речі на нашому човні і заважали проводити тренування.
Після проведення обрядової частини привітання, молитви та пісні , чоловіки налетіли на нашу групу із закликами:
- Что вы учите молиться! Секту развели какую-то с вашим богом!
На що, наш вихованець Іван зауважив: - Зате вашим богом від вас тхне здалеку!
Чоловіки були в шоці на зауваження дитини, але не здавалися: - Ну ничего, Россия уже близко! Она вам чубы повыстригает!”.
“Варто зазначити, що думки щодо переселенців розділилися. Частина мешканців міста вважає, що співвітчизникам потрібно всіляко допомагати і забезпечити їм гідний рівень життя. Інша половина дотримується думки, що переселенці – “тикающая бомба”, яка несе в собі нестабільність в регіоні і становить небезпеку. Адже саме місцеві жителі регіону, де проходить АТО, блокували солдатів ЗСУ на початкових етапах операції, в той час, коли терористи готували захоплення будівель та атаки. Отже, і кров наших солдатів на руках переселенців”, – зауважив Проценко у своєму Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар