пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Веселощі, які мали відбутися у День жалоби перенесено.

Сьогодні з ранку отримав інформацію, яка додала оптимізму. Як результат матеріалу цього блогу, дзвінок від представника організатора "дуже смішної комедії", у якому мені було повідомлено, що виставу перенесено на понеділок.
    З цього приводу я вже почав домовлятися з представниками черкаських ЗМІ про прес-конференцію, на якій буде присутній і один з головних виконавців Анатолій Пашинін.

   Так, насправді, Анатолій нині є в немилості у росіської влади. Від нього я дізнався, що актор залишився без роботи, перебуває в крайнє важкому матеріальному становищі. Але, разом з тим, не є гідним кроком його участь у комедійному лицедійстві в день, коли Україна вшановує своїх полеглих героїв. У даному випадку - Небесну сотню.
  Загалом, вважаю, ми порозумілися.
  Тож, у понеділок, 24 листопада, об 11-00 у приміщенні обласного драматичного театру відбудеться прес-конференція. Запрошуються усі бажаючі представники ЗМІ.
  Також вже домовлено з Черкаською ОДТРК "Рось" про телеефір з акторами  у понеділок. На черзі - домовленість з редакцією радіо "Рось".

3 коментарі:

  1. День голодомору 22 числа, вистава 21-го. Шановному Назару - вчити математику, бо це різні числа. Такі ж різні, як і 22-е і 24-е число. А якщо для Вас день початку Майдану (21 число) - то сумна дата, то Ви явно сепаратист и путінський підлабузник. Бо для народу України - це початок і свято звільнення від режиму Януковича.

    ВідповістиВидалити
  2. Не буду з дописувачем коментаря сперечатися стосовно знання математики. Скажу одне: 21 листопада, День Свободи і Гідності, перш за все дата вшанування понад сотні полеглих на Майдані. І веселитись в такий день є просто підлістю.
    Решта ваших помий (стосовно мого сепаратизму й підлабузництва)
    - на вашій совісті.

    ВідповістиВидалити
  3. До речі, ось що з цього приводу сказав один учасник тих подій: "Як і після війни справжні ветерани не святкували 9 травня, так і справжні майданівці не святкують день Майдану. Він ще не закінчився".

    ВідповістиВидалити