четвер, 13 листопада 2014 р.

Віче на Соборній площі в Черкасах

12 листопада на Соборній площі у Черкасах пройшло чергове народне віче. На ньому про розслідування кримінальних справ проти майданівців намагались звітувати правоохоронці, однак у них це не дуже вийшло.
 Запрошені були й представники суду, але ніхто з них на віче не з'явився.
  Приємною новиною було те, що активістка Ольга Галушко, яка найбільше постраждала під час акцій в місті, бо їй на голову із вікон обласної ради скинули вазон, стане членом міськвиконкому.
Про це повідомив представник Координаційної Ради сил Майдану Черкащини Даниїл Майоров. Він заявив, що громада дуже сподівається на обрання нового виконкому вже найближчим часом.
“Містом досі керують регіонали, які служили режимові Януковича-Тулуба. Настав час нарешті змінити владу у Черкасах. Ми дуже сподіваємося, що вже у п’ятницю, на сесії міської ради буде обрано новий виконком із представниками від громади”, – заявив Даниїл Майоров.
    Додам, що від Координаційної ради сил Майдану Черкащини до нового виконкому мають увійти Іван Кієнко, Анатолій Рекун, Ольга Галушко, Сергій Гончар, Олексій Романов.












Одночасно з проведенням віча, на Соборній площі було відкрито меморіальну відеостелу пам'яті героїв Майдану та україно-російської війни на Донбасі. Стела містить у собі відеоекран, вкритий броньованим склом, на якому чергуються кадри відповідного змісту.














Немає коментарів:

Дописати коментар