неділю, 15 травня 2016 р.

Черкаська волонтерка: «Як побачила, в яких умовах живуть АТОвці – жахнулася»

Черкаська волонтерка Оксана Циганок відвідала зону АТО та була неприємно вражена умовами, у яких доводиться перебувати захисникам Вітчизни. 
«В останню поїздку кінцевим пунктом призначення були бійці 53-ї бригади. Десь недалеко від Артемівська, а по суті за - 200 метрів від сепарів. Шукали ми їх довго - "по долинам и по взгорьям", по бездоріжжям, по ярам... якби не виїхали на «броні» назустріч - не знайшли б... Коли я побачила в яких умовах вони живуть - жахнулася, я, ніби, повернулася в перші місяці війни! А потім в пам'яті всплило - це ж та бригада, яка йшла голодна з Миколаєва! 53- бригада... Чи то забута Богом, чи командиром», - написала Оксана.
Волонтерка попросила всіх небайдужих допомогти українським солдатам та покращити умови їх життя на передовій.

«Прошу допомогти нашим бійцям полегшити перебування на війні (наскільки це можливо зробити), адже вони - всі наші!!! Волонтери вже купили їм ноутбуки, збирають кошти на квадрокоптери... але ще потрібно багато! Нема води, світла... Тобто проблема помитися, випрати, приготувати їсти, зберегти продукти. Потрібно: газовий балон з таганком, миски пластикові, відра, кастрюлі, генератор, мішки(зеленого кольору), скоби, продукти тривалого зберігання(нема холодильника), миючі засоби, кухонні дрібнички...», - написала Оксана Циганок.

Немає коментарів:

Дописати коментар