четвер, 21 липня 2011 р.

Адміністрацію сайту "Воля" викликають до СБУ





21 липня до Черкаського обласного управління СБУ було викликано голову Черкаської обласної ГО "Воля ХХІ", адміністратора сайту "Воля" Назара Обідзініського. 22 липня на 9-00 туди ж викликано і Ігоря Сичова, заступника ЧО ГО "Воля ХХІ" та адміністратора нашого сайту. Приводом до викликів послужила заява редактора газети "Черкаська правда" Черкаського обкому КПУ І.Шургая. У заяві комуніст звинувачує керівництво сайту "Воля" в закликах до повалення конституційного ладу в Україні та розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Доводимо до відома наших читачів та прихильників, що метою сайту, як і організації "Воля ХХІ" є ніщо інше, як: сприяння розвитку національно – культурного духу українського народу, сприяння піднесенню на відповідний рівень української національної їдеї, захист та реалізація членами громадської організації своїх законних прав і свобод, спільних соціальних, творчих інтересів, сприяння просвітницькій діяльності з метою утвердження принципів народовладдя, демократизації усіх сфер життя, соціальної солідарності громадян та соціальної справедливості, сприяння вихованню патріотизму у молоді , сприяння культурній освіті українців, сприяння захисту православ'я та унеможливлення підміни духовних цінностей. На цих позиціях ми стоїмо і будемо продовжувати працювати, вести свою діяльність у рамках Статуту та законодавства України.
Нам закидають викладання на нашому сайті статей з інших сайтів та електронних ресурсів. Але, викладаючи будь-який матеріал, ми намагаємось закликати читача до власної оцінки, аналізу прочитаного та до обговорення матеріалу на форумі. Якщо ми, українські патріоти, стоїмо не на державницькій позиції, то на яких же позиціях стоять апологети комунізму, цієї людиноненависницької ідеології? Вважаємо, що такі приводи комуністи будуть надавати лише доти, допоки у нас не буде, як в передових країнах світу, заборонена пропаганда комунізму, як і нацизму.

3 коментарі:

  1. Ну це вже капєц. Служба безпеки України бореться проти... захисників України. Може їх варто перейменувати в СБ Ерефії?

    ВідповістиВидалити
  2. Чекаю того дня коли до СБУ викликатимуть Хорошковського...

    ВідповістиВидалити
  3. Хочуть зробити з нас Білорусію. Народ поки що мовчить, але це не на довго.

    ВідповістиВидалити