четвер, 28 липня 2011 р.

З ХВОРОЇ ГОЛОВИ НА ЗДОРОВУ



У газеті "Прес-центр" та інтернет-виданні з одноіменною назвою за 27 липня розміщено матеріал під назвою "Черкаські комуністи "наябедничали" на націоналістів. Розбирається СБУ". Автор статті поспілкувався і з нами, і з заявником. Автор згаданої заяви Ігор Шургай говорить, що з наповненням сайту "Волі" знайомиться періодично. Обурення з приводу окремих статей накопичувалося, зрештою – набридло.

Ви перегляньте публікації "Волі" – і зробіть висновки. Ось матеріал про події 9 травня у Львові, а в цій статті автор закликає брати приклад з арабських країн і підбурює до революції. А текст "До зброї, брати українці!"? Є ж якісь моральні рамки, – пояснює Ігор Васильович ініціативу поскаржитися на націоналістів в СБУ.
І хто це пише? Свідомий український громадянин-державник? Чи ліберальний демократ? Ні, нас запевняють, що автор цього протесту проти українських націоналістів - комуніст-лєнінець, нащадок звитяг єдиного вірного марксистького вчення. Оце так номер! Вже 100 років співають усіма можливими хорами "Вставай, праклятьєм заклєймьонний!", до влади в Росії у 1917 році прийшли шляхом збройного державного перевороту, на своїх багнетах принесли горе й смерть до України, Кавказу, Середньої Азії, Прибалтики, будучи при владі на теренах половини Євразії до 1991 року в результаті політики терору й геноциду винищили десятки мільйонів своїх громадян, 70 років займались експортом революції з СССР на усіх континентах - і тепер співають про моральні рамки?
Сьогодні вони входять до більшості у Верховній Раді, тобто, об"єднались з кримінально-олігархічною ПР і вже півтора роки спільно приймають закони, які "покращують наше життя вже сьогодні". Одним словом, продовжують штовхати Україну разом з народом, що її населяє, до прірви злиднів, економічного та суспільного колапсу.
Я міг би тут докладно й просторно розписати про яскраві діяння комуністів у світі, але це вже до мене зроблено й міститься тисячами терабайтів в гуглах-яндексах, тож "імєющій пальци да нагугліт".
Тому, як висновок цієї своєї репліки, наголошу на єдиному - і про це вже сказано у попередній заяві на цьому блозі - допоки не буде на державному рівні засуджено комуністичну ідеологію, прирівняно її до нацистської, заборонено її пропаганду та символіку, доти її представники будуть стояти на перешкоді побудови сувереної потужної Української Держави. Держави демократичної і сучасної. Держави, де кожен її громадянин з гордістю констатуватиме: "Я - українець!" А націоналісти завжди стояли й стоятимуть на позиціях державності, відстоюванні українських національних інтересів, на захисті національних, соціальних, економічних, ГРОМАДЯНСЬКИХ прав. Ми не закликаємо "разрушать то основанья" ні нашу державу, ні сусідні.
Чиє б мичало...

Немає коментарів:

Дописати коментар