неділю, 9 лютого 2014 р.

Поліцейський терор в Черкасах.

Незважаючи на велику кількість затриманих під час облав «Беркуту» 23, 24 та 26 січня, особи, що віддають їм накази, ніяк не заспокояться. В місті триває міліцейський терор. Проте зараз каральні бригади перемістилися в мікрорайони Черкас, та чіпляються до всіх без розбору молодих людей.
Зокрема такий випадок мав місце 6 лютого із автором цього матеріалу Ярославом Нищиком, коли довелося спілкуватися із ППСниками, які чатували на перехожих під стінами магазину "Буревісник". Ні причин зупинки, ні причин погроз почути від мєнтів не вдалося, а тому документів вони теж не побачили.
Про таку ситуацію пише і черкащанка Ярослава у соцмережах:
«Сьогодні спостерігала картину: четверо хлопців стояли біля свого будинку, в двір заїхала патрульна машина з чотирма «правоохоронцями», які не представились та безпідставно почали вимагати документи, примусили вивертати кишені, розпитували за Майдан і чи приймають участь в ньому вони або їх знайомі. Одному з них запропонували поїхати в районне відділення для подальшої розмови, не пояснюючи на яку тему. Згодом я пішла до магазину, і, вийшовши звідти, помітила як ці патрульні вже перевіряють іншу компанію молодих людей. Безпредєл! Міліція здійснює терор! Вже достатньо юнаків тримають в Черкаському СІЗО.. Вони шукають нових заручників?».
Саме так, цій владі потрібні заручники,  а цим «мєнтам» чергові жертви, адже в наступному дописі Ярослава пише: »Я добре знаю і відчула на собі як міліціонери ще й тиснуть на родичів та друзів затриманих. Змушують давати неправдиві свідчення не на користь свого близького. Ставлять перед фактом «або гроші давайте, або ми знайдемо діло через яке вашого сина ще не скоро відпустять!» Це вже переходить всі межі людської гідності! Де їхня совість? Заради зірочок на пагонах готові безневинну чиюсь дитину позбавити волі і нормального життя! Вони не правоохоронці! А й дійсно, як кажуть «МУСОРА»!!!».
Окрім того, в Третій міській лікарні перебуває щонайменше двоє осіб, яких побили «правоохоронці» після 26 січня. Один з них неповнолітній. Проте, потерпілі не звертаються за зняттям побоїв, бо нападники попередили, що в такому разі ті опиняться за гратами.
                                                                                                          Джерело: сайт "Кропива".

Немає коментарів:

Дописати коментар