понеділок, 1 вересня 2014 р.

День знань - справжнє свято. І в Черкасах також.

До того, як розміщу наступний матеріал, скажу, що Валентина Коваленко, Голова Черкаської обласної ради, є моєю посестрою. Ми одне одного поважаємо. Валентина - патріотка, справжня УКРАЇНКА.
    
1 вересня голова Черкаської обласної ради побувала у кількох Черкаських вищих навчальних закладах. Із Днем знань Валентина Коваленко привітала студентів та викладачів Черкаського медичного коледжу, Національного університету імені Богдана Хмельницького та Східноєвропейського університету.
Урочистості з нагоди початку навчального року медичний коледж проводив у приміщенні обласної філармонії. Керівник медичного коледжу, депутат обласної ради Інна Губенко побажала усім учасникам заходу мирного неба над головою і працювати тільки в мирний час.
Голова обласної ради Валентина Коваленко, у свою чергу, додала, що професію лікаря, яку обрали студенти медколеджу,  у наш час важко переоцінити.
- Ми спостерігали самовіддану роботу медиків під час революції узимку. Спостерігаємо і зараз, як медики рятують життям нашим воякам, які воюють на Сході України. Шановні студенти медичного коледжу! Пам’ятайте, що кожне порятоване життя – це життєві бонуси, які супроводжуватимуться словами вдячності і підтримуватимуть вас протягом вашого життя, – зазначила Валентина Михайлівна.
Взяла участь голова обласної ради і в урочистій лінійці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Вона висловила слова привітання студентам та викладачам закладу і відзначила, що ЧНУ завжди був закладом, який давав якісні знання і виховував справжніх патріотів.
Також із привітальними словами перед учасниками заходу виступили голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, заступник голови Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та міський голова міста Черкаси Сергій Одарич. Напутнє слово присутнім сказав та помолився за учасників навчального процесу митрополит Черкаський і Чигиринський,  владика Іоанн.
Потому перед присутніми виступили організатори акції «Замість квітів – допомога армії» із проханням долучитися до справи підтримки наших військових. Символічним початком навчального року став урочистий дзвоник, який пролунав у виконанні студентки закладу і виконуючого обов’язки  ректора Олександра Черевка.
Долучилася Валентина Коваленко і до урочистостей, які проводив Східноєвропейський університет економіки і менеджменту. Вона взяла участь в символічному піднятті державного прапору України біля навчального закладу і сказала напутнє слово студентам. Також голова обласної ради разом із заступником голови ОДА – керівником апарату облдержадміністрації Віталієм Ковалем прочитала для студентів-першокурсників лекцію на тему: «Україна – єдина країна».
Про це інформує відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради.
                                                               Гадаю, "Прочерк" не образиться за моє копіювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар