середу, 10 вересня 2014 р.

Двоє бійців із Черкаського району загинули внаслідок тяжких поранень, п’ятеро – поранено

   За інформацією сільських рад, п’ятеро бійців Черкаського району, які брали участь в антитерористичній операції, наразі потребують медичної допомоги.
Із числа чоловіків, що пішли добровольцями воювати на схід України, – житель с. Хацьки Микола Нестеренко, білозірець Анатолій Половинка, житель Червоної Слободи Олександр Сірош.
Двоє військовослужбовців: житель с. Білозір’я Роман Колдунович, був мобілізований зі служби в органах МВС України, та сержант Андрій Марченко з с. Руська Поляна. Всі вони потребують коштів на лікування та реабілітацію.
На жаль, сумна звістка про загибель наших земляків, героїв-визволителів прийшла й у Черкаський район.
На початку серпня на Луганщині загинув уродженець с. Первомайське, військовослужбовець Збройних Сил України Андрій Плохий. 2 вересня у с. Червона Слобода поховали Іллю Іделя, який добровольцем відправився захищати кордони України в складі батальйону "Айдар".
Зараз наш святий обов’язок – допомагати їхнім найріднішим людям: батькам, дружинам, дітям.
Черкаська районна державна адміністрація просить всіх небайдужих зрозуміти біль горя та допомогти у лікуванні постраждалим, чи підтримати сім’ї загиблих. Якщо хтось виявив бажання, може звернутися до відповідної сільської ради, де повідомлять координати бійця чи його сім’ї.
          Джерело: Черкаська районна державна адміністрація

Немає коментарів:

Дописати коментар